Skip to content

Judoryu Wassenaar volop bezig

2 april 20132 minute read

Wassenaar – Judoryu Wassenaar, de grootste judovereniging van Wassenaar heeft een drukke periode achter de rug. Zo waren er op zondag 31 maart voor de laatste keer judowedstrijden in Leimuiden. Dit judotoernooi staat open voor jongens en meisjes in de leeftijd van 4 t/m 16 jaar. Een grote groep judoka’s van Judoryu Wassenaar was naar Leimuiden gereisd om een de mooie prijs in de wacht te slepen. Dit is ook gelukt. Voor de volgende judokas was er een prijs weggelegd.

1e plaats: Flora Weijerman, Xander Geerlings,
2e plaats: Mats Noordover, Yarno Geerlings, Cem Barsalan, Laura Bosch, Max vd Lube,
4e plaats: Linde Weijerman

In de week van 25 maart waren er ook judoexamens voor de jeugd, Zo’n 150 kinderen deden een technisch judoexamen. Er werden voor de vele ouders, verzorgers en belangstellende verschillende technieken getoond, zowel Tachi-Waza an Ne-waza technieken. Alle judoka’s zijn geslaagd voor een hogere slip of band. Voor de judoka’s welke niet in de gelegenheid waren om deel te nemen aan de examens. Kan in overleg met de trainer een nieuw examen worden vastgesteld.

Op 6 april a.s. is er weer het Kattekoptoernooi, Dit toernooi is speciaal voor meisjes, ook tijdens dit toernooi zullen de judoka’s van Judoryu Wassenaar zich melden op de tatami.

Op zondag 7 april wordt in sporthal “De Schulpwei”een groot spektakel georganiseerd waarbij de judoka’s van Judoryu Wassenaar een demonstratie zullen verzorgen, Zie hiervoor de persberichten in de locale media.

Op 20 april wordt het 15e SeL Lentetoernooi gehouden in de sportzaal aan de Fabritiuslaan. De wedstrijden zullen binnenkort bekend worden gemaakt.

Judoryu Wassenaar is onderdeel van SeL Wassenaar, voor meer informatie over de judosport voor jong en oud kunt u vrijblijvend langskomen op een van onze trainingsdagen. (zie www.snelenlenig.nl). Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen per email info@snelenlenig.nl. De eerste 2 lessen gelden als vrijblijvende introductie zonder verdere verplichtingen. Hierna beslist u of u lid wordt van onze vereniging.

Tags

JudoSeLWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top