Skip to content

Enjoy the Ride Duin- en Strandrit Wassenaar

13 april 20132 minute read

Wassenaar – Op 9 mei 2013 organiseert PV Koningin Emma in Wassenaar een Enjoy the Ride rit door de Wassenaarse duinen en over het strand. De rit is geschikt voor ruiters en is inclusief lunch. Er kan gekozen worden uit routes van ongeveer 20 tot 30 kilometer.

De eerste paar kilometer lopen via ruiterpaden door de duinen, en als de paarden hun eerste frisheid kwijt zijn neem je de afrit naar het strand. Het is om 11.30 uur laagwater, dus zowel enkele uren daarvoor en daarna is het strand fijn te berijden. Je kunt de rit langer maken (tot 30 km) door eerst richting Katwijk te rijden en vervolgens terug richting Scheveningen. De route wordt uitgezet met de gebruikelijke kleuraanduidingen en een kaartje ter oriëntatie wordt meegegeven. Direct richting Scheveningen en terug tot het ruiterpad naar de duinen bij kilometerpaal nr.93 maakt de lengte van de rit tot ca. 20km. Je krijgt een kaart mee en tevens wordt de route op de gebruikelijke manier voorzien van aanwijzingen in kleur. De terugweg door de duinen verloopt langs een kortere route naar het beginpunt. Na het verzorgen van de paarden staat er een “welkom terug” drankje voor je klaar. Voor onderweg wordt een lunchpakket verzorgd.

Er is een keuringsarts aanwezig voor diegenen die daar gebruik van willen maken.

De kosten voor deelname zijn:
• Leden van de KNHS: € 20,-
• Niet-leden: € 25,-
• Leden PV Koningin Emma: €15,-

Wij verheugen ons op jullie komst!

Kijk voor meer informatie over deze rit of om in te schrijven op www.enjoytheride.nl. Enjoy the Ride is het buitenrijplatform van de Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie (KNHS) en Federatie van Nederlandse Ruitersportcentra (FNRS).

Tags

PaardrijdenStrandritWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top