Skip to content

WVV en “Wassenaar sport voor Tanzania”

6 september 20133 minute read

Wassenaar – De Wassenaarse Volleybal Vereniging en haar zeskoppige werkgroep, bestaande uit Marjanne van der Velde, Saskia van Nellen, Joris Horman, Ger van Weerlee, Wil Westgeest en Jan Rijskamp, liet zich van haar beste kant zien tijdens “Wassenaar sport voor Tanzania”.

Maanden zijn zij bezig geweest om op opbrengst zo hoog mogelijk te laten zijn. En het is gelukt. WVV, een vereniging met nog geen 30 leden, wist op deze manier het fraaie bedrag van € 4.317,= bij te dragen. Gemiddeld dus ruim € 150,= per lid!! Het is echter Marjanne van der Velde die, met haar sympathieke geestdrift, het succes tot die hoogte bracht door, vrijwel in haar eentje, het bedrag van € 2.200,00 binnen te halen. Grote klasse!.

Vrijdag 15:45 uur het talrijke publiek in de sporthal onthaald met een ovationeel applaus de deelnemende verenigingen aan het evenement. De Gemeente Raadsleden van Wassenaar en die uit Voorschoten open direct daarna met een volleybalwedstrijd, de start van het in totaal 25 uur durend festijn. Burgemeester Jan Hoekema nam de eerste opslag voor zijn rekening. De ‘strijd’ eindigde in een 1-1 gelijkspel. Het doelsaldo van Voorschoten was net iets beter dan die van Wassenaar dus zij gingen er met de winst en de prijs (een taart) vandoor. WVV lid, Joris Horman gaf als Bil de Butler samen met zijn ‘broer’ Bop op hilarische wijze een clowns en goochelshow ten beste.

Daarna was het de beurt aan enkele gelegenheidteams om wat volleybalwedstrijdjes te spelen. grandioos!! Teams van WVV zelf volleybalden de tijd tot middernacht vol. Ook die winnaars werden verrast met een, door WVV leden, zelfgebakken taart. Zaterdagochtend. ter afsluiting van de activiteiten in de Sporthal werden nog een aantal wedstrijdjes gespeeld tegen leden van de Badmintonclub Wassenaar. Zij “wonnen” de laatste taart. Hmm!! De activiteiten werden in een kramenlint voortgezet op het Blauw-Zwart terrein waarbij o.a. het door WVV in de Sporthal gestarte “Raden van hoeveel knikkers?” en de Grabbelton werd hervat om nog enkele euro’s binnen te halen.

Uitslag ‘knikkers raden’: Er zaten 1152 knikkers in de plasticbak. 1e. Nel Lagerberg met 1150, 2e. Elly van Weerlee 1135. 3e. Michiel v.d. Sluijs 1121, 4e. Saskia van Nellen 1119 en 5e. Hans van der Kleij 1111. Winnaars hebben hun prijs ontvangen. WVV kijkt dan ook met trots terug op een bijzonder geslaagd gebeuren. Uiteraard kan jij ook komen volleyballen. Kom op de woensdagavond 20:15 uur naar de Sporthal en doe direct mee. Info is ook te verkrijgen bij Ger van Weerlee, 070-5111037 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl

Tags

WassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top