Skip to content

Dames en meisjes WZK Waterpolo op dreef

23 september 20132 minute read

Wassenaar – Dit weekend werden er weer meerdere wedstrijden gespeeld door de teams van WZK Waterpolo. Dames 1 speelde thuis tegen Niemo. In het eerste partje was duidelijk dat de dames van WZK voor de winst gingen. Er werd goed overgespeeld en dat resulteerde in meerdere doelpunten. Niemo wist af en toe iets terug te doen, maar WZK was sterk. Het waren Jamilla Hoogenboom en Annelotte Hendriksen die veel doelpunten wisten te maken. Met 13-4 winst verliet WZK Dames 1 het water.

Dames 2
Dames 2 speelde afgelopen zaterdag een sterkte wedstrijd. Er werd goed ingezwommen, goed gekeken en overgespeeld waardoor er weer 2 doelpunten werden gescoord. Hierdoor stonden zij tot het laatste partje met 2-1 voor! En dit voor de tweede wedstrijd van een beginnende ploeg. Het was jammer dat de manmeersituatie niet werd benut. In het laatste partje liep dit niet helemaal, waardoor er verloren werd.

De meisjes
De Wassenaarse meisjes van WZK wisten dit weekend met maar liefst 23-0 te winnen. Al gelijk in de eerste paar seconden van de wedstrijd liet de Wassenaarse formatie zien dat zij het spel domineerden en scoorden hun eerste treffer. De Zoetermeerse delegatie kon niet langs de uitstekende verdediging van de Wassenaarse meiden. Dit belooft nog iets voor het komende seizoen.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top