Skip to content

YOUR LIFE sportsclub vierde groots haar 20 jarig Jubileum

1 oktober 20132 minute read

Wassenaar – Vrijdag 27 september 2013 – Afgelopen Vrijdag hebben Burgemeester Staatsen en wethouder Adema met een mooie symbolische worp van een “Medicin-bal” officieel de FunXtion ruimte bij YOUR LIFE sportsclub in gebruik genomen. Burgemeester Staatsen waagde zich zelfs aan een paar fikse klappen tegen de boksbal.

YOUR LIFE sportsclub had in het kader van haar 20 jarig jubileum een feestelijke receptie, met officiële opening van de FunXtion, de Functionele trainingsruimte, georganiseerd. Eigenaar Robert Steijn bedankte in een uitvoerige speech iedereen die in de afgelopen jaren had bijgedragen om de club de metamorfose te laten ondergaan waardoor het zich nu een van de mooiste clubs van Nederland mag noemen.

Tegenwoordig heeft YOUR LIFE sportsclub een scala van motiverende manieren van sporten in huis, voor iedereen, van jong tot oud. Geen ‘huppelklasjes’ uit de jaren ’90 meer en geen saaie hometrainers. Wij bieden bijvoorbeeld de Milon cirkel, 35 minuten flink inspannen op je eigen niveau. En tijdens FunXtion, een fitnesstraining in een kleine groep, bereik je in een half uur veel meer dan in een uur individueel fitnessen, door de innovatieve materialen, de opzet van de training en de motivatie van de trainer.

In het kader van het Jubileum haalde YOUR LIFE nog voor een keer wel een huppelklasje uit de jaren negentig weer naar boven. Een zaal gevuld met allemaal Jane Fonda’s werd er twee uur lang op steps gesport en gefietst en gedanst op muziek uit de nineties. Een geweldige avond. De komende laatste vrijdagen van de maand tot het einde van het jaar zal YOUR LIFE nog meer thema avonden organiseren. Leden van YOUR LIFE sportsclub mogen gratis een introducee meenemen.

25 Oktober First releases Night, kennen jullie deze nog?
25 Oktober Dubbel toernooi Squashers battle
26-27 Oktober LF Connect en fysieke test dagen
29 November Info avond met sterspeler squash
29 November Jane Fonda Night 2, terug naar de nineties
01 December Verantwoorde bodybuilding middag
20 December Classic Christmas night
21-22 December Power Contest 2, verbeter je score
27 December Squash Oliebollen toernooi , squash het jaar uit

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top