Skip to content

Wassenaarse Volleybal Vereniging en haar teams.

23 januari 20142 minute read

Wassenaar – Deze week spelen de teams van de Wassenaarse Volleybal Vereniging drie competitiewedstrijden. Het herenteam speelde gisteravond tegen Volcano 1 en speelt a.s. vrijdagavond thuis tegen Nesselande. Het mixteam speelt diezelfde avond tegen Merenwijk 1.

De heren vertonen de laatste weken aanzienlijke progressie in hun spel. Door omstandigheden kon het team in haar laatste wedstrijd niet volledig aantreden. Maar deze week zijn ze weer compleet. Op het moment van schrijven van dit persbericht was nog niet bekend wat de uitslag van de wedstrijd tegen Volcano 1 is geworden. Daarover leest u volgende week in deze krant. In de prognose van de Nevobo gaat men uit van een 4-0 overwinning door WVV. Zo zou het ook moeten zijn, want Volcano staat bijna onderaan met 6 punten en WVV met 10 punten op de derde plaats. Echter ook in het volleybal zijn er ook verrassende uitslagen in de competitie. Maar op basis van de volleybalkwaliteiten en de maximale inzet van de WVV heren wordt wel een overwinning door WVV verwacht.

Voor de tweede wedstrijd van de heren deze week tegen Nesselande is de prognose eveneens een overwinning en wel met 3-1. Nesselande is echter een gelijkwaardige tegenstander want ze hebben totnutoe bijna evenveel punten als WVV behaald. Dat wordt dus een spannende wedstrijd. Maar met geloof in eigen kunne gaat WVV ook hier met de punten strijken.

Het mixteam (zie foto) heeft komende vrijdagavond als tegenstander Merenwijk 1 uit Leiden. Een geduchte tegenstander want zij staan boven aan in mixpoule A van Rijnland. De Nevobo prognose is dan ook 1-3. Maar met een bijna volledige bezetting, helaas is Marcel van der Velde geblesseerd, moeten de Mixers een eind kunnen komen. Een maximale inzet is dan wel vereist. Een gelijkspel behoort toch zeker tot de mogelijkheden.

Dus a.s. vrijdagavond kun je weer genieten van spannende volleybalwedstrijden in sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade, aanvang 20.30 uur. En mocht je dat inspireren meld je dan meteen aan bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging. Voor info zie www.wvv-wassenaar.nl of bel secretaris Ger van Weerlee tel. 070-5111037.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top