Skip to content

Nieuwe ronde Rabobank Stimuleringsfonds

5 februari 201442 second read

Wassenaar – Tot 1 april kunnen weer nieuwe aanvragen bij het Rabobank Stimuleringsfonds Den Haag en omgeving (Rijswijk, Voorschoten, Wassenaar) worden ingediend. Voor nieuwe toekenningen is ongeveer € 100.000 beschikbaar. Medio mei wordt beslist wie een bedrag ontvangen.

In december zijn weer 28 toekenningen gedaan voor in totaal ruim 97.000 euro. Het hoogst toegekende bedrag was dit keer € 9.000. Hospice Wassenaar krijgt dat voor sta-op fauteuils in de nieuwe vestiging, die binnenkort betrokken wordt. Andere grote bedragen gaan naar Stichting Voorschot in Voorschoten, die een nieuwe woon- en werkomgeving voor autistische jongeren ontwikkelt en de Stichting Liedjesfabriek, die een programma in het Juliana Kinderziekenhuis gaat uitvoeren om het verblijf van zieke kinderen aldaar op te vrolijken.

Alle informatie over het Rabobank Stimuleringsfonds en het aanvraagformulier vindt u op de speciale Stimuleringsfondspagina’s op rabobank.nl/denhaag. Daar vindt u ook de lijst met alle in december gedane toekenningen.

Tags

RabobankWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top