Skip to content

Heren 2 WZK Waterpolo handhaaft zich in de competitie!

7 april 20142 minute read

Wassenaar – Heren 2 van WZK moest afgelopen zaterdag punten pakken om aansluiting in de competitie te houden. Het 1e partje begon wat slecht en WZK raakte achter. Na goed samenspel werden binnen 1 minuut drie doelpunten gemaakt door Boy van Egmond en daarmee stond een voorsprong op de klok aan het einde van de 1e periode.

De 2e periode waren de heren wakker geschud en gingen als een echt team spelen. De voorsprong bleef dan ook in stand. Door goed teamwork konden de mannen dan ook tegendoelpunten voorkomen.

De 3e periode bleef WZK vechten voor de overwinning. Dit leidde tot 2 doelpunten en hiermee werd de voorsprong nog groter gemaakt. Aan het einde van de 3e periode stond het 7-4 in het voordeel van WZK. De laatste periode was veelbelovend voor WZK. Het publiek, dat in grote getale aanwezig was, liet zich massaal horen om de heren te ondersteunen. Dit leidde tot een grotere voorsprong, iedereen wist dat WZK dit niet meer uit handen kon geven. De bezoekende ploeg wist nog 3 doelpunten te maken, maar dit was echter niet genoeg om de wedstrijd te winnen. Heren 2 won de wedstrijd met een overtuigende 10-7 en zal ook volgend jaar in de 2e reserve klasse bond spelen.

Jongens A1
Jongens A1 draait elke week beter. Afgelopen zaterdag was het weer smullen geblazen in het Sterrenbad. Dit keer werd met 12-2 gewonnen van de mannen van De Lansingh. De beauty van de avond was een fraaie uitworp op maat van keeper Floris van Gogh op Jason Everard. Op zijn beurt gaf hij een fraaie assist op Joop Sassen die in één beweging onhoudbaar de bal in de netten schoot. Jelmer Constandse speelde een goede wedstrijd en bekroonde dat met twee treffers. Rein Goedhart bewees niet alleen de snelste poloër te zijn, maar is ook als midachter niet te passeren. Joop Sassen was tegen De Lansingh weer ouderwets op schot met 5 treffers. De andere doelpuntenmakers waren: Jason Everard, Tim Keyzer, Victor Verboog, Thijs de Jager en Thomas van de Velde.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top