Skip to content

Geweldige “Sprookjes” voorstelling van Dansstudio Snel en Lenig

17 juni 20142 minute read

Wassenaar – Afgelopen weekend was het weer zover, de grote jaarlijkse dansuitvoering van Dansstudio Snel en Lenig. Op zaterdagavond en zondagmiddag gaven zij een uitvoering in de theaterzaal van het Adelbert College. Alle meiden en jongens hebben weken, maanden geoefend om dit mogelijk te maken. Zelfs zondagen zijn hier aan opgeofferd. Het thema dit jaar was “Sprookjes” (Pinokkio, Sneeuwwitje, Aladdin en Peter Pan).

De dansdocenten Asuka Watanabe, Annalee Duppen, Laura Cappetti en Joëlle van Schijndel hebben weer waanzinnige mooie choreografieën in elkaar gezet. Ze weten elk jaar weer het publiek te verrassen; chapeau dames! Een bijzonder woord van dank voor Raymond de Brieder voor het verzorgen van het geluid en Dirk Bernaerts voor het maken van de foto’s, en natuurlijk alle vrijwilligers achter de schermen.

Volgend jaar zal Dansstudio Snel en Lenig weer een dansuitvoering organiseren. Als je ook hieraan mee wilt doen kom dan kijken en mee dansen in september. Dan start weer een actiemaand met gratis proeflessen. Maar eerder een proefles volgen kan ook, de lessen gaan door tot aan de zomervakantie.

Voor verdere informatie en foto’s van de uitvoering (binnenkort): kijk op onze site www.snelenlenig.nl of op onze facebook pagina: Ballet en Streetdance Wassenaar.
(E-mail: dans@snelenlenig.nl)

700 4816

700 4970

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top