Skip to content

Lesgeefdag Tennispark de Oude Eik druk bezocht

1 juli 201449 second read

Wassenaar – Na een spetterende finalezondag van het goed bezette KNLTB Oude Eik Open op 22 juni was ook afgelopen zondag weer een groot succes. Waar het vroeg in de ochtend nog even regende bleek dit gelukkig niet een voorbode voor de rest van de lesgeefdag. Met 110 kinderen en 38 volwassenen is de lesgeefdag van de tennisleraren nog nooit zo druk bezocht. 

Verdeeld over drie dagdelen en groepen werden alle deelnemers getraind door de leraren Mark Kathmann, Arthur Honer, Bram van Rossum, Johan Kraall en Aniek Remmerswaal. Alle spelsituaties kwamen aan bod en na ruim twee uur tennis kon iedereen zich voldaan gaan opmaken voor het toetje Nederland – Mexico. En inmiddels weten wij allemaal wat voor een heerlijk toetje dat was…………

Kortom; twee heerlijke tenniszondagen achter elkaar welke met behulp van het mooie weer, de strakke organisatie (Paul, Mirjam, Marco, Henk en Aniek dank voor de goede organisatie van het KNLTB open toernooi!) en de enthousiaste deelnemers volgend jaar weer op de kalender gezet mogen worden!

foto-lesgeefdag-groep-3

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top