Skip to content

30 aug. Open Dag Zaalsporten: Badmintonclub Wassenaar stelt zich voor

22 augustus 20142 minute read

Wassenaar – Ten behoeve van de gezamenlijke open dag op 30 augustus aanstaande voor alle Wassenaarse zaalsporten, stelt vandaag Badmintonclub Wassenaar zich aan u voor.

Al meer dan 40 jaar is het mogelijk om te badmintonnen in Wassenaar. Badminton Club Wassenaar, nu gesponsord door Florein Zorg en Wassenaarders.nl, is ooit gestart als een afdeling van de Wassenaarse Volleybal Vereniging en is al snel uitgegroeid tot een zelfstandige club met veel enthousiaste leden.

Je kan ons vinden op internet (www.bcwassenaar.nl) en op facebook (bcwassenaar). Tegenwoordig wordt er maar liefst vier keer per week door verschillende badmintonliefhebbers gebadmintond in Sporthal de Schulpwei. De zaterdagochtend is voor de jeugdafdeling. De jeugdleden krijgen training en gedurende het competitieseizoen spelen zij hun wedstrijden. De oudere jeugd krijgt op maandagavond ook nog training. Na de jeugd, trainen de senioren-competitiespelers op de maandagavond. De thuiswedstrijden van de senioren zijn op zaterdagmiddag. Ook op de donderdagavond kunnen zij nog een shuttletje slaan. Onze recreatieafdeling speelt enthousiast op de maandagavond. Op de woensdagochtend is de gezellige 55+ afdeling in de sporthal te vinden.

Naast de trainingen, de wedstrijden en alle uurtjes badminton in de sporthal, worden er nog andere leuke activiteiten georganiseerd. Denk aan toernooien met andere verenigingen, de clubkampioenschappen, etentjes, dagjes uit, een gezellig avondje aan de bar in de sporthal, een kamp voor de jeugd en nog veel meer gezellige en sportieve activiteiten. Kortom: voor ieder wat wils. Maar bovenal hebben wij het heel gezellig met elkaar en dat is nu net wat wij graag met jou willen delen.

Kom langs op de open dag op 30 augustus aanstaande in de sporthal om ons te ontmoeten. Als je jouw sportschoenen zonder zwarte zolen meeneemt, heb je de mogelijkheid om een shuttletje met ons mee te slaan. Dan kun je gelijk kijken of de badmintonsport bij jou past. Tot dan!

Tags

Open DagWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top