Skip to content

Handbalvereniging Olympia’72 bouwt aan de toekomst!

8 september 20142 minute read

Wassenaar – Olympia’72 heeft zich dit seizoen als doel gesteld om te bouwen aan de jeugd. Het seizoen zijn we begonnen met de open dag voor de Wassenaarse zaalsport verenigingen, hier heeft ook Olympia’72 zich gepresenteerd aan de Wassenaarse sporters.

De dinsdag erop waren er 5 nieuwe sportertjes op de training, ze werden opgevangen door de trainsters en trainden gelijk mee. hier kon je zien dat ze hier veel plezier aan beleefde aan de dynamische sport handbal. Zaterdag moest de jongste jeugd gelijk aantreden tegen Hellas uit Den haag, deze sterke tegenstander was duidelijk een maatje te groot voor onze Olympianen. Zondag moesten ze gelijk weer aan de bak tegen Hercules uit wederom Den haag. Deze wedstrijd ging gelijk op, de nieuwe kinderen die dinsdag hadden getraind speelde gelijk mee als gastspeelsters. Het was een leuke gelijk opgaande wedstrijd waar op het eind Hercules aan het langste eind trok 2-8 in hun voordeel.

De coach was tevreden en zag dat er verbetering was ten opzichten van zaterdag. Deze positieve ontwikkeling wil Olympia’72 verder uitbouwen en nodigt jullie uit om gratis mee te komen trainen op de dinsdag avond van 18.00-19.00 uur op ons eigen complex aan de Deylerweg 157 (naast het Adelbert college)

**** Kleding meenemen en gelijk meedoen…………….

Ook dames senioren 1 speelden hun eerste competitie wedstrijd, thuis tegen M.S.V. uit Noordwijk. Olympia’72 nog niet helemaal compleet in verband met speelsters nog op vakantie. De wedstrijd ging gelijk op tot de rust 7-8 in het voordeel van M.S.V. De wedstrijd liep gelijk op naar het einden, toch werden de dames van Olympia’72 wat slordig en werd er onnodig balverlies geleden. Dit brak de dames dan ook op naarmate de wedstrijd vorderde, M.S.V. speelde de wedstrijd slim uit en won de wedstrijd met 13-17. Toch waren er genoeg pluspuntjes om verder te bouwen naar een volgend goed resultaat.

Komende zondag spelen de volgende teams thuis: Heren senioren 1 – Dames senioren 1 – Dames C-jeugd 1 en de E-jeugd.
Zie voor meer informatie: www.olympia72.nl

Tags

HandbalOlympia72Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top