Skip to content

Badmintonclub Wassenaar start competitieseizoen in Week van het Badminton

22 september 20142 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 20 september 2014 is het competitieseizoen voor Badmintonclub Wassenaar van start gegaan. Vier van de vijf teams stonden om 12.00 uur ’s middags startklaar in Sporthal de Schulpwei in de nieuwe frisse gele teamkleding met onze nieuwe sponsoren Florein Zorg en Wassenaarders.nl.

Team één start met een winst van 6-2, team 3 scoort drie punten, maar verliest helaas met 3-5. Team vier speelt de eerste wedstrijd gelijk. In team twee dit jaar een aantal nieuwe spelers, Scarlet van der Kwaak, Sabine Roelandse en Maarten Konings krijgen gezelschap van Dennis Klaverveld, Remco de Rooij en Sanne Voogel. Bij de dubbels mochten de heren Remco en Dennis en de dames Scarlet en Sabine tegelijkertijd aantreden. De heren speelden direct prima samen en zaten lekker in hun spel. Helaas werd met 19-21 en 21-23 verloren. Voor de dames was de eerste set even wennen, maar dat wisten zij in de 2e en 3e set knap te herstellen. Bij de eerste heren- en damesenkel was het de beurt aan Maarten en Sanne. Maarten speelde een zeer pittige partij in 3 sets, waarbij helaas zijn tegenstander de laatste punten wist binnen te slepen. Op de baan ernaast speelde Sanne een minder spannende wedstrijd en won in 2 sets met 21-5 en 21-7. De tweede serie enkels werden gespeeld door Scarlet en Dennis. Dennis won in vreselijk spannende laatste minuten in de 3e set van zijn tegenstander. Scarlet trad aan tegen een sterke invalster, maar wist al snel de juiste hoeken van het veld te vinden, met wederom winst voor team 2. De eerste mix was voor Sabine en Maarten, helaas geen winst voor hen. Remco en Sanne volgden en wisten in drie sets het 5de winstpunt voor BCW binnen te halen.

Meer wedstrijdverslagen en uitslagen zijn te lezen op www.bcwassenaar.nl.Nog meer leuk nieuws, want de Week van het Badminton heeft al meerdere nieuwe leden aan het badmintonnen gekregen, lijkt het jou ook leuk om samen met hen te starten met Badmintonnen? Kom gauw een keertje een kijkje bij ons kijken en sla gerust een shuttletje mee.

Tags

BadmintonWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top