Skip to content

De Wassenaarse Volleybal Vereniging en start van de competitie 2014/2015

1 oktober 20143 minute read

Wassenaar – Het is zo ver. De Wassenaarse Volleybal Vereniging (WVV) begint aan de volleybalcompetitie van het seizoen 2014-2015. De Nederlandse volleybal Bond (Nevobo) heeft, in overleg met de verenigingen, weer een aantrekkelijk wedstrijdprogramma samengesteld.

WVV neemt, met drie teams, deel aan de recreatiecompetitie, namelijk met twee Mix teams en een Heren team. Verder is er bij de vereniging een jeugdafdeling in ontwikkeling. Op dit moment telt deze mixafdeling, onder leiding van Joris Hornman en Wim Lemckert, acht jongens en meisjes. Maar er is nog plaatst genoeg voor enthousiaste jongelui in de leeftijd van 14 tot 18 jaar. De training is op de woensdagavond van 18.45 tot 20.15 uur in sporthal De Schulpwei, aan de Dr. Mansveltkade. De bedoeling is om in januari 2015 ook aan de competitie te gaan deelnemen. Dus jongens en meisjes kom volleyballen bij WVV.

Het tweede Mixteam van WVV bijt de spits af in de nieuwe competitie. Dit team bestaat uit een aantal routiniers en nieuwelinge Miranda Groen. Naar verwachting gaat dit team met haar routine hoge ogen gooien in de C-klasse van regio Rijnland. Het team bestaat verder uit de dames Djoeke Adimi, Jeanne Taal en Elly van Weerlee en de heren Robert van Adrichem, Wim Lemckert en aanvoerder Jan Rijskamp. Zij spelen op zaterdag 4 oktober a.s. in Noordwijk hun eerste wedstrijd tegen het eerste Mixteam van Novo. Dit is de enige wedstrijd die op zaterdag wordt gespeeld. De overige wedstrijden worden op een doordeweekse avond gespeeld, terwijl de thuiswedstrijden van WVV op de vrijdagavond in sporthal De Schulpwei worden gespeeld met als vaste aanvang tijd 20.30 uur.

Zoals gezegd heeft dit WVV Mixteam grote ervaring in de recreatiecompetitie. De verwachting voor deze wedstrijd is volgens de prognose van de Nevobo, dat WVV gaat winnen. De wedstrijd wordt gespeeld in de Northgohal in Noordwijk en begint om 12.30 uur.

Nieuw bij de spelregels van de Nevobo is, dat spelers en speelsters elkaar vóór aanvang van de wedstrijd een hand geven. Succes Mixers van team 2.

Mocht u na het lezen van dit verhaal ook zin krijgen in het volleyballen dan bent u van harte welkom bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging. Reeds velen gingen u voor.
De senioren (18+) recreatie mixgroep traint op de woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur onder leiding van trainer Wil Westgeest. Dat gebeurt in een sportieve en sociale sfeer. Eenmaal meegedaan wilt u niet anders meer en het fijne is dat de eerste vier trainingen gratis zijn!

Voor info kijk op www.wvv-wassenaar.nl of bel secretaris Ger van Weerlee 070-5111037.
Tot spoedig ziens.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top