Skip to content

Het laatste clubblad van Blauw-Zwart rolde van de persen

6 oktober 20142 minute read

Wassenaar – In het bijzijn van de Redactiecommissie van Blauw-Zwart, bestaande uit Timo Oosterveer, Rob Keijzer, Ruud Wisse, Otto Leget en Bert Oosterveer werd de eerste van de allerlaatste speciale papieren uitgave van het clubblad De Blauw-Zwarter j.l. zaterdag 4 october in de business club van Blauw-Zwart trots overhandigd door Bert Oosterveer aan de voorzitter van Blauw-Zwart André van Herk. Remi Noordover van Graphic Square, die de opmaak van het blad jaren heeft verzorgd en ook deze speciale uitgave, was niet aanwezig vanwege verplichtingen bij de organisatie van de 15 van Wassenaar.

Het idee ontstond al weer bijna vier maanden geleden. Op een woensdagmorgen was de redactiecommissie met drie medewerkers van het clubblad t.w. Thimo Oosterveer, Ruud Wisse en Bert Oosterveer begonnen met de afwerking en de uitgifte van editie 22 van de Blauw-Zwarter. Deze editie was toen niet alleen de laatste editie van het vorige seizoen, het was ook de laatste papieren uitgave van het clubblad in het bestaan van Blauw-Zwart. Al vroeg die ochtend kwamen de eerste bezorgers hun wijk ophalen. Een aantal van hen liepen ook even de drukkerij binnen. “Zo dus dit is dan de laatste”

De redactiecommissie heeft toen het idee geopperd om van de allerlaatste Blauw-Zwarter een bijzonder uitgave te maken. Een terugblik op 65 jaar uitgifte van het clubblad in de vorm van verhalen, anekdotes, interviews met oud medewerkers en artikelen uit het verleden. Kortom, alles wat in de afgelopen lange periode met het clubblad te maken heeft gehad. De redactie was er zichtbaar trots op, deze Nostalgische Editie te hebben mogen presenteren! Het resultaat is er ook naar.

Het eerste exemplaar van deze “Nostalgische Editie van de Blauw-Zwarter”. werd door de nestor van de redactiecommissie Bert Oosterveer aan Blauw-Zwart voorzitter André van Herk overhandigd. Het was daarna nog lang gezellig aangezien voor iedere aanwezige een exemplaar voorhanden was en oude herkenbare verhalen al snel de ronde deden.

Elbert van ’t Slot,
bestuurslid Sponsoring&Publiciteit RKsv Blauw-Zwart

Tags

BlauwZwartWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top