Skip to content

De mix 2 van WVV verslaat InUpGo mix 1 met ruime cijfers

16 oktober 20143 minute read

Wassenaar – In de tweede wedstrijd van het seizoen laat de Mix 2 van de Wassenaarse Volleybal Vereniging op vrijdag de 10e oktober in sporthal de Schulpwei zien waartoe zij instaat zijn.

Het mix 1 team van InUpGo uit Roelofarendsveen was het slachtoffer en kreeg alle hoeken van de hal te zien. In set één leek het er aanvankelijk niet zo op. Het was namelijk die onwennigheid bij WVV die hun in het begin van de set duidelijk parten speelden. De WVV-ers moeten duidelijk nog aan elkaar wennen en omdat de aanvoerder van mening is dat iedereen evenveel speeltijd moet krijgen verschilt in elke set, de opstelling van het team. De verwachting is evenwel dat gaande het seizoen dit soepeler zal gaan lopen.

Set één dus. Het is zowaar InUpGo die, gebruikmakende van die onwennigheid, een 5-11 voorsprong weet te bemachtigen. Het is na verloop van tijd dan toch WVV die het heft in handen weet te nemen en bij 12-12 zijn de kansen alweer gekeerd. Via 17-13 werd vervolgens, met 25-17 de setwinst gepakt. Set twee gaf in aanvang hetzelfde beeld. Het gaat tot 11-12 gelijk op totdat Miranda Groen van WVV op de serveerplaats plaats nam. Zij produceerde een groot aantal punten waardoor WVV flink afstand nam van InUpGo. Wederom setwinst, nu met 25-14.

In set 3 raken de WVV-ers echt ingespeeld. In deze fase van de wedstrijd was het Wim Lemckert die met de nodige smashen en listig geplaatste ballen mede het verschil maakte. InUpGo kwam er nauwelijks meer aan te pas. Setwinst met 25-08. In de vierde set liet WVV de teugels wat vieren waardoor er ook voor het publiek spannende en langere rally’s te zien waren. WVV hield niettemin de punten goed in de gaten en zorgden ervoor dat de al vroeg genomen voorsprong intact bleef. De setwinst werd met 25-19 bereikt wat vervolgens een daverende 4-0 winst opleverde.

De heren 1 van WVV moesten het in hun eerste wedstrijd van dit seizoen opnemen tegen het sterke team van Delta uit Delft. Vorig seizoen wisten de WVV mannen nog een winst af te dwingen maar nu was het mede door de afwezigheid (blessure) van de steunpilaren Hans van de Kleij en Robert Kroon een ‘hel of een job’. Delta was deze keer voor de heren van WVV een maatje te groot. Uitslag 18-25, 18-25, 21-25 en 15-25.

Ook Volleybal spelen? Kijk voor info op www.wvv-wassenaar.nl of bel secretaris Ger van Weerlee 070-5111037.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top