Skip to content

Kickboksen in Wassenaar voor iedereen van 8 tot 88 jaar!

3 november 20143 minute read

Wassenaar – Vanaf eind november 2014 kan jong en oud, kickbokslessen en personal trainingen volgen van professionele kickboksers in Wassenaar. De lessen worden gegeven door Kickboxing Fearless bij sportclub Xtreme Fit. De lessen zijn geschikt voor jong en oud, dames en heren. Kernwoorden van de trainingen zijn: conditieverbetering, lenigheid en gewichtsverlies door middel van afwisselende, effectieve en gevarieerde (kickboks-) trainingsmethodes.

Zondag 16 november van 12.00 uur tot 18.00 uur kan men kennis maken met kickboksen in Wassenaar. Er zijn die dag demonstraties van recreatief kickboksen, professioneel kickboksen en jonge wedstrijdvechters. Men kan tevens kennis maken met de trainers Dave en Rudienne en de leerlingen. Xtreme fit zal demonstraties Krav Maga presenteren! Toegang en parkeren is gratis!

Kickboksen is intensief, zeer gevarieerd en leuk om te doen. Men leert stoten, schoppen, clinches en meer. Ook voor kids en jeugd zijn het leuke trainingen. Kinderen die nu wat minder stevig in de schoenen staan, worden weerbaarder. Drukke kinderen zijn na een training rustig. Heeft men overgewicht? Gewichtsverlies gaat bij de kickbokslessen bijna vanzelf! Uiteraard gaan de kinderen niet schoppen en stoten, maar ze leren spelenderwijs de basistechnieken en verbeteren op die manier ook de conditie. Volwassenen gaan natuurlijk wel wat verder. Voor alle leden geldt dat passende bescherming verplicht is. Bij gebleken talent is het tevens mogelijk te trainen voor wedstrijden en om in aanmerking te komen voor het wedstrijdteam van Fearless. Maar tijdens alle trainingen staat fun boven aan!

In Wassenaar wordt er vanaf eind november 2014 ook gestart met Personal Training. Geen saaie trainingen want alles is doorspekt met oefeningen uit het kickboksen. Derhalve zijn alle trainingen zeer gevarieerd en effectief! Leden zien hun conditie met sprongen vooruit gaan, ze worden leniger en fitter, en bij een pondje meer verliest men makkelijk gewicht.

Door de grote variatie van de lessen door de kickboks-trainingstechnieken en oefeningen, behaalt men snel het gewenste resultaat. Op die manier houden leden het ook prima vol!

Tevens zijn er mogelijkheden voor bedrijven; een kickboks-clinic, of bootcamp geeft een aangename afwisseling op dagelijkse sleur op kantoor. Ook leuk als personeelsuitje.

De prijzen van Kickboxing Fearless voor de lessen en personal training zijn zeer scherp te noemen!

Kickboxing Fearless
Dave Davis en Rudienne Davis zijn al jaren professioneel actief in de kickbokswereld. Dave is begonnen met Taekwondo maar werd al snel besmet met het kickboksvirus. Na zelf een aantal jaren actief te zijn geweest als kickbokser, opende hij zijn kickboksschool Davis Gym in Brabant. Daar trainde hij, naar later bleek, zeer succesvolle kickboksers.

Ook zijn zoon Rudienne begon al op jonge leeftijd met kickboksen. Hij heeft als A-vechter succesvolle resultaten behaald. Zijn kennis en trainingsmethode wilde hij graag aan anderen overbrengen en hij begon ook met het opleiden en trainen van vechters en vechtertjes. Inmiddels hij zijn eigen wedstrijdteam ‘Team Fearless’. In het team zitten een aantal leerlingen die tot heden on-verslagen zijn waaronder een dame van 13 jaar die Nederlands Kampioen is geworden! Daarnaast kan men bij hem terecht voor betaalbare personal trainingen in Wassenaar.

Datum, tijd, locatie:
Zondag 16 november, 12.00 uur tot 18.00 uur
Sportschool Xtreme Fit
Sportcomplex ‘De Kieviten’ – hockey- en tennisvereniging
Dr. Mansveldkade 11
2242 TZ Wassenaar

www.KickboxingFearless.nl

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top