Skip to content

WZK Waterpolo: Heren 2 na goede pot uit beker

8 december 20142 minute read

Wassenaar – WZK Heren 2 kreeg op zondag 7 december Dordrecht 2 op bezoek. Niet op volle sterkte, maar aangevuld door Reinier en Sid begon de thuisploeg slecht, 0-4. Wellicht wel verwacht tegen het veel sterker geachte Dordrecht.

Bas, Thom uit man meer, Philip met tater in korte hoek en Bas met een stootbal, 4-4, een verassing hangt in de lucht. Na 4-5 is het eerst Laurens en daarna Mark met een kogel, maar Dordrecht komt weer op 6-6. Na een wat domme u20 en een break komen de gasten op 6-8, gelukkig doet Thom wat terug, 7-8. Dan lijkt de koek op, ondanks een aantal knappe reddingen van Peter, lopen de gasten uit naar 7-10. Weer Thom die dan scoort, maar de gasten antwoorden, 8-11. Heren 2 laat soms mooie dingen zien, Mark scoort na knappe actie Bas. Hiermee komt de eindstand op 9-11, ondanks verlies, knappe en goede pot van WZK heren 2!

Herenjeugdteam
Vorige week zondag speelde het herenjeugd team van WZK tegen WZC. Nadat de vorige keer een goed resultaat neergezet werd tegen deze tegenstander, begon de wedstrijd moeizaam. Dat resulteerde dat ze al snel achter kwamen met 2-0. De hele wedstrijd bleef WZK in de achtervolging, werd er prima rondgespeeld en goed geschoten. Boyd Voet maakte twee doelpunten. Bart van de Velde wist ook het net te vinden en schoot van 10 meter mooi een bal in de hoek. Joop Sassen wist deze wedstrijd maar liefst 6 keer te scoren. Hij schoot vier strafworpen zuiver het net in. Er werd uitstekend verdedigd en gezwommen door Jason, Thomas, Jelmer, Boyd en Joshua. Keeper Robin Stoute kreeg helaas eveneens 4 strafworpen van Zoetermeer te incasseren. Na het eindsignaal stond er helaas 12-9 voor Zoetermeer op het scorebord.. Soms speel je goed en ga je helaas niet met de winst naar huis.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top