Skip to content

Wassenaarse Volleybal Vereniging in 2015

16 januari 20152 minute read

Wassenaar – De Wassenaarse Volleybal Vereniging is het nieuwe jaar begonnen met het Olieballentoernooi in sporthal De Schulpwei. Op dat festijn, op woensdag 7 januari jl., waren nagenoeg alle leden present. Bijzonderheid was dat camping Duinhorst deze avond sponsorde.

Alvorens het toernooi te starten hield voorzitter Erik Gijsbers een prachtig verhaal over Peggy Verwey. Zij was en is voor WVV van onschatbare waarde. Zij heeft in de 25 jaar dat ze lid is de nodige functies vervuld. Zij was scheidsrechter, jeugdcoördinator, volleykamp begeleidster, bestuurslid jeugd, organisator van toernooien, lid van de kascommissie, trainster en speelster in het eerste damesteam. Thans is zij als speelster/aanvoerder actief in het eerste Mixteam. Op 25 april 2015 zal zij voor de vierde keer de kar trekken van het Lente Vreugdtoernooi. Voor haar is dus niets te veel. WVV is haar zeer erkentelijk voor haar inzet voor de vereniging. Het bestuur had daarom besloten haar voor te dragen als Erelid van WVV. Dat werd door de leden met applaus begroet. Peggy kreeg een prachtige bos bloemen en een bijzondere oorkonde.

Na deze “plechtigheid” werd gestart met het toernooi. En de teams, vijf in totaal, starten met veel enthousiasme dit gezellige evenement. Er werd lekker gebald en de jeugdige deelnemers/sters speelden met veel plezier met de “groten” mee. Het team met de meeste overwinningen mocht zich vanavond winnaar noemen. En dat was team vier met Annes, Daiva, Djoeke, Marcel, Rik Vos en Philippe Laget. Proficiat. De prijzen werden uitgereikt door sponsor Jan Willem van Reeuwijk van camping Duinhorst.

Na de groepsfoto werd in een gezellig samenzijn het nieuwe jaar ingeluid met drankjes en heerlijke hapjes. De voorzitter keek in zijn speech terug in 2014 en vooruit naar 2015. WVV kan weer terugzien op een zeer geslaagde avond.

En de drie Recreatieteams van WVV gaan de komende week weer de strijd aan in de Nevobo competitie. Het programma is als volgt:
Donderdag 15 januari Volepo 1 tegen WVV Heren.
Vrijdag 16 januari in sporthal De Schulpwei, aanvang 20.30 uur:
WVV Mix 1 tegen Utopia-Z 1 en WVV Mix 2 tegen Leython 4.
Kom eens kijken en geniet van de volleybalsport. En meedoen kan natuurlijk ook. Er wordt getraind op de woensdagavond van 19.45-20.15 uur (Jeugd 14-18 jaar) en 20.15 -21.45 uur (Senioren) in sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade 1.
Sluit je aan bij een sportieve en sociale vereniging. Info op www.wvv-wassenaar.nl of bel secretaris Ger van Weerlee, 070-5111037. Kom bij WVV en beweeg.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top