Skip to content

Coach Heren 1 HGC seizoen 2015-2016

4 februari 20152 minute read

Wassenaar – Het bestuur van de Haagse hockeyclub HGC maakt bekend dat Dirk Loots, coach van Heren 1 HGC, heeft besloten zijn contract aan het einde van dit seizoen niet te verlengen. Hij wil meer tijd beschikbaar hebben voor zijn gezin en zijn bedrijf. Dirk heeft vele jaren in Heren 1 HGC gespeeld, is oud-international en voormalig assistent-coach van HGC en AH&BC Amsterdam. Aan het einde van seizoen 2010-2011 was hij interim coach van HGC Heren 1, dat toen onder zijn leiding de EHL won. In seizoen 2013-2014 keerde hij terug als trainer-coach. Onder zijn leiding heeft Heren 1 grote stappen gezet om aansluiting te houden bij de top van de hoofdklasse.

Het bestuur van de HGC is verheugd dat Jan Jorn van ’t Land (37) vanaf komend seizoen trainer-coach van Heren 1 zal zijn, als opvolger van Dirk Loots. Jan Jorn is oud Heren 1 speler van SCHC en HC Bloemendaal. Hij is oud-international (35 caps). Jan Jorn, voormalig trainer-coach van Dames 1 Bloemendaal, is vanaf 2011 assistent trainer-coach bij Heren 1 HGC.

Na de winterstop zullen Dirk, Jan Jorn en de overige leden van de begeleiding van Heren 1 met inzet, focus en enthousiasme het team naar een sportief mooie afsluiting van dit seizoen leiden.

Het bestuur en de Commissie Tophockey van HGC wensen Dirk en Jan Jorn veel succes de komende maanden en hebben groot vertrouwen in Jan Jorn in diens toekomstige nieuwe rol. Op de verdere invulling van het begeleidingsteam zullen wij t.z.t. terugkomen.

Tags

HGCHockeyWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top