Blauw-Zwart billenknijpend naar winst

16 maart 20152 minute read

Wassenaar – Het was koud en niet bepaald gezellig in Zoetermeer, maar de plusminus 70 meegereisde supporters van het team van UTS Abbink Verhuizingen & UTS Van der Geest Logistiek maakten het met elkaar toch aangenaam en waren duidelijk aanwezig bij een wedstrijd die op kunstgras werd. Daar moesten de Blauwen even aan wennen.

Na een verkeerd terugspeelbal van Oosterheem profiteerde Adrian Koziel van de situatie en scoorde beheerst 0-1, en dat al na 11 minuten!

Door miscommunicatie in de achterhoede was het vier minuten later alweer 1-1. Het was toch weer Blauw-Zwart dat direct daarna 1-2 scoorde door een prima doelpunt van Stuart Hooymans.

De in de rust in de kantine opgewarmde supporters zagen in de 2e helft Oosterheem weer gelijk maken: 2-2. Dus moest trainer Jos van der Helm nog fanatieker coachen om de, overigens prima inzet, in de score tot uitdrukking te laten brengen. Tot grote vreugde kwam de goal en het was weer Adrian Koziel die een goede aanval prima afrondde: 2-3 voor het UTS Abbink Verhuizingen & UTS Van der Geest Logistiek-team.

Als er met wat meer rust en overleg gespeeld kan gaan worden behoeven de Blauwen voor geen enkele tegenstander bang te zijn. Nu was het billen knijpen tot het eindsignaal. Veel succes in de volgende uitwedstrijd, tegen Wilhelmus!