Skip to content

Blauw-Zwart doet zichzelf te kort

13 april 20152 minute read

Wassenaar – Op een door regen en wind moeilijk bespeelbaar veld waren de vele glijpartijen en ongelukkige botsingen niet bepaald de omstandigheden voor een spannende wedstrijd. De verzorgers hadden het druk en er kwam maar geen tempo in de wedstrijd. Het elftal van UTS Van der Geest Verhuizingen en UTS Abbink Logistiek werkte hard, stoorde de opbouw van Lugdunum, maar toen een aanvaller van Lugdunum de bal met de hand mee nam en de scheidsrechter dit niet zag was de 1-0 een feit.

Kansen voor de bezoekers waren er ook. Raymond Vosse had bepaald pech toen de bal na een prachtig schot via de binnenkant van de paal het veld weer in stuiterde. Nadat keeper Mike van Zonneveld enkele keren handelend moest optreden kreeg Blauw-Zwart een vrije trap op ongeveer 20 meter van het doel van Lugdunum. Een schitterend schot van Wilmar van der Ham betekende de gelijkmaker.

Na de rust werd het natter en natter. Uit een vrije trap van Lugdunum werd het 2-1 doordat de bal op de natte grasmat zo veel vaart kreeg dat er voor onze keeper geen houden aan was.

Het slotoffensief was voor Blauw-Zwart, maar steeds stond er een been of paal in de weg en de moegestreden mannen van UTS Van der Geest Verhuizingen en UTS Abbink Logistiek moesten helaas de punten in Leiden laten wat, gezien de wedstrijd, voor Blauw-Zwart te weinig was.

Tags

BlauwZwartVoetbalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top