Skip to content

Burgemeester reikt gemeentelijk legpenning uit aan de heer L. Gladpootjes

19 april 20152 minute read

Wassenaar – Op zondag 19 april ontvaing de heer L. Gladpootjes uit handen van burgemeester Jan Hoekema de Gemeentelijke Legpenning als blijk van waardering voor jarenlange verdiensten voor r.k.s.v. Blauw-Zwart, De Club van Honderd, sociëteit “De Plataan”, Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar (SMOW) en de Voedselbank.

De gemeentelijke legpenning is uitgereikt tijdens de receptie ter gelegenheid van het 40-jarig jubileum van De Club van Honderd om 16.20 uur in de kantine van Blauw Zwart, Dr. Mansveltkade 7, Wassenaar. De heer Gladpootjes neemt afscheid als bestuurslid.

De Club van Honderd is opgericht op 1 april 1975 met als doel de r.s.k.v. Blauw-Zwart te ondersteunen in financieel en materieel opzicht. Vanaf de oprichting is er in totaal al meer dan € 270.000 euro geschonken. In 1980 werd de heer Gladpootjes bestuurslid van de Club van Honderd, hij vervulde de functies van secretaris en penningmeester tot 1999. Deze periode is van 1985 tot 1990 onderbroken vanwege het toetreden tot het bestuur van de r.k.s.v. Blauw-Zwart. In 2003 treedt de heer Gladpootjes weer toe tot het Bestuur van de Club van Honderd in de rol van secretaris. De heer Gladpootjes stelt zich niet meer herkiesbaar; in totaal is hij 26 jaar bestuurslid van de Club van Honderd geweest.

Op de volgende terreinen is de heer Gladpootjes eveneens maatschappelijk actief.
· Stichting Beheer Service Centra Wassenaar
· Stichting Maatschappelijke Ondersteuning Wassenaar
· Voedselbank

De heer Gladpootjes ontving bij de Algemene Gelegenheid in 2000 al een Koninklijke Onderscheiding, Lid in de Orde van de Oranje-Nassau, voor zijn activiteiten als vrijwilliger en bestuurslid op een aantal terreinen van het maatschappelijk leven in Wassenaar.

Tags

LegpenningWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top