Skip to content

Snel en Lenig en de Nationale Sportweek 2015

20 april 20152 minute read

Wassenaar – De Nationale Sportweek wordt georganiseerd door NOC*NSF. Het doel van deze week is meer mensen kennis te laten maken met een sport die bij hen past. Dit jaar is de 10e editie van de Nationale Sportweek.

Snel en lenig kent als multisportvereniging verschillende sporten en wat er nog niet is kunnen ze wellicht ontplooien. Op dit moment kennen zij de volgende afdelingen:
• dans en ballet, met streetdance, modern en klassiek ballet
• turnen, cheer en kleutergym
• vechtsporten met Judo en Tai ki kendo (iaido)
• tafeltennis
• aerobics, yoga en conditietraining dames.

Waarom deze sportweek?
Helaas sporten veel mensen nog steeds niet en daarnaast groeit het aantal mensen met overgewicht met alle gezondheidsrisico’s van dien. De organisatie van de Nationale Sportweek is één van de initiatieven die de positieve bijdrage die sport geeft aan mensen en maatschappij vergroot. De Sportweek laat zien hoe gezond en vooral leuk sporten en bewegen is. De Nationale Sportweek wordt in 2015 gehouden van zaterdag 18 tot en met zaterdag 25 april. Vanaf 2016 vindt de Sportweek plaats in september.

Snel en Lenig onderschrijft dit initiatief van de Nationale Sportweek. Daarom kan iedereen, jong en oud, twee lessen gratis kennismaken met één van onze sporten (behalve bij afdeling dans en ballet, i.v.m. de grote dansuitvoering op 6 en 7 juni is dit nu niet praktisch, maar daarna zijn jullie van harte welkom bij deze afdeling).
Snel en Lenig is een vereniging waar sporten betaalbaar is en zoveel mogelijk ook blijft. Wij vragen bijvoorbeeld geen inschrijfgeld en geven korting als je meerdere sporten beoefent.

National Sportweek, to promote sport to everyone. Still a lot of people don’t sport despite it is healthy and fun. Try sport at Snel en lenig free for two lessons. Snel en Lenig is a multi sport association in Wassenaar. See for more informatie our website or write an e-mail.

Kijk voor onze lestijden en meer informatie op de website, www.snelenlenig.nl.

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top