Skip to content

Blauw-Zwart contracteert 20 jeugdtrainers

28 april 20152 minute read

Wassenaar – Donderdagavond 24 april was een belangrijk moment voor de Blauw-Zwart Jeugdafdeling. Zo’n 20 jeugdtrainers tekenden een contract dat hen voor minimaal 1 seizoen aan Blauw-Zwart verbindt. Veel vertrouwde gezichten en twee nieuwelingen. Youcef Boukhedmi komt van vv Meerburg en Julian Tan traint dit seizoen de jeugd van Katwijk.

Al deze trainers gaan in samenwerking met Technisch Jeugdcoördinator Edwin Kluivers, die een 3-jarig contract tekende, de Blauw-Zwart jeugd naar een (nog) hoger niveau brengen. Alle trainers zijn KNVB-gediplomeerd of daarvoor in opleiding.

In een korte toespraak memoreerde voorzitter André van Herk dat het een gedenkwaardige week was voor de Schulpweibewoners. Vroeg in de week het groene gemeentelicht voor de aanleg van 2 kunstgrasvelden en nu weer een grote stap voorwaarts met de Jeugdafdeling. Hij sprak zijn vertrouwen uit dat met de aanstelling van deze trainers de doorstroming van de jeugd naar de seniorenselectie voor lange termijn gewaarborgd is, zodat de ambitie van Blauw-Zwart om een gezonde zaterdag 2e klasser te worden weer een stap dichterbij is gekomen. Ook het Jeugdbestuur is uitermate content met deze ontwikkeling en wenst de nieuwe trainers heel veel succes in het komende seizoen.

De selectietrainers zijn Nikivor van Rijn, Youcef Boukhedmi (A-junioren selectie), Frank van Boekel, Julian Tan, Erik Vermeulen (B-junioren selectie), Huib de Jong, Roderick van Deursen, Abdi Jama (C-junioren selectie), Remco Roman, Ed Meyer, Mike Zonneveld, Danny Kroon (D-pupillen selectie), Bert Klaverveld, Jerry van der Ploeg, Erik Grootveld, Vanessa Meuwsen, Niels Goderie (E-pupillen selectie), Arash Hoseini, Martin Jasperse en Stefan Altorf (F-pupillen selectie).

Tags

BlauwZwartWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top