Skip to content

6 juni Veteranen Toernooi Blauw-Zwart

24 mei 20152 minute read

Wassenaar – Op 6 juni aanstaande vindt op het mooie sportcomplex “De Schulpwei” de eerste editie plaats van het RKSV Blauw-Zwart Veteranentoernooi. Het initiatief van dit toernooi is ontstaan vanuit het Blauw-Zwart veteranenteam aan de beruchte ronde tafel op de club. Dit alles onder het genot van een drankje (hoe kan het anders) tijdens de alom bekende “derde helft”!

De organisatie streeft naar een toernooi waarbij gezelligheid en sportiviteit de boventoon voert. Naast het voetballen (tussen 11.00 uur en 16.00 uur) wordt er vanaf 17.00 uur een overheerlijke BBQ geserveerd en kan er naar mate de avond vordert volop genoten worden van het verdere programma waarbij verschillende zangers en DJ’ s zullen optreden.

Aan dit toernooi nemen 32 teams deel en spelen op een half veld 7 tegen 7. Er zal gestreden worden in 8 poules van 4 teams. Uiteindelijk zal er na een behoorlijke slijtageslag, de meeste van ons zijn zo jong niet meer, één winnaar overblijven. Deze zal huiswaarts keren met onze speciaal ontworpen “wissel trofee”. Verplichte deelname aan het toernooi in 2016 is daarmee een feit!

Uiteraard is eenieder welkom om deze dag mee te beleven. Voor onze kleine supporters zijn er twee springkussens aanwezig, met toezicht.

Daarnaast kunnen de kinderen ook professioneel geschminkt worden.
Ook dit toernooi is weer mede mogelijk gemaakt door vele sponsoren, waarvoor hartelijk dank!
Deze sponsoren zijn terug te vinden op onze website (www.blauwzwart.nl/blauw-zwart-veteranentoernooi) , in de programma boekjes en op de schermen in de kantine

We wensen ieder team, elke speler en alle supporters een fantastisch, sportief en vooral gezellig toernooi toe !!
Graag tot 6 juni,
de toernooi organisatie

Tags

BlauwZwartWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top