Skip to content

Honkballers SV Wassenaar net op tijd wakker

15 juni 20152 minute read

Wassenaar – De honkballers van SVW hebben de lastige uitwedstrijd tegen Neptunus gewonnen met 21-11. Al ging het niet zo makkelijk als de uitslag doet vermoeden.

De inhaalwedstrijd tegen Neptunus stond op het programma voor de mannen van coach Harvin Gumbs. Een tegenstander waar SVW het altijd lastig tegen heeft. Maar dit keer had SVW het vooral lastig met zichzelf. Op het harde veld hadden de mannen in het groen erg veel moeite om de ballen onder controle te krijgen. Met als resultaat dat ondanks het goede werpen van Vincent van Veen er veel punten cadeau werden gedaan aan de thuisploeg. Aan slag had SVW moeite om grip te krijgen op de werpers van Neptunus. Er werden veel mensen op de honken achter gelaten.

Het einde van de wedstrijd was het spannendst. Na 7 innings stond het 9-7 voor Neptunus, SVW vocht zicht in het begin van de 8ste inning terug tot 9-9. Maar de thuisploeg maakte er in de 2de helft van de 8ste inning 11-9 van. In de laatste slagbeurt kreeg Wassenaar alle honken bezet met nul nullen. En dat was het moment waar Ray Underwood op had gehoopt, met een tweehonkslag bracht hij 3 punten over de thuisplaat. Wat het breekpunt in de wedstrijd betekende Neptunus was gebroken en SVW liep uit tot 21-11 wat ook de eindstand werd.

Werpcijfers:
Vincent van Veen: 5x 3-slag 4x 4-wijd 6 honkslagen tegen
Sherman Gario: 3x 3-slag 1x 4-wijd 4 honkslagen tegen

Slaggemiddelden:
Rodys Martinus: 2 uit 5
Curtis Duinkerk: 3 uit 6
Roy van Rossum: 2 uit 4
Ray Underwood: 1 uit 1 {3 binnengeslagen punten}
Khirstan Gibbs: 2 uit 2

Tags

KerkehoutWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top