Skip to content

Per 1 juli is er een nieuwe loopgroep in Wassenaar!

23 juni 20152 minute read

Wassenaar – De loopgroep de Wassenaarse Slag is een initiatief van Bert Donnars. Bert Donnars is een gediplomeerd en ervaren looptrainer, die iedereen weet te motiveren om zijn of haar doel te bereiken. De loopgroep is aangesloten bij de Dutch Runners en maakt deel uit van de Atletiekunie.

Door middel van gezamenlijke trainingen wordt er op verschillende niveaus getraind. De loopgroep de Wassenaarse Slag bestaat uit diverse groepen en niveaus. Voor iedereen dus van wat wils. Ben je nog geheel onervaren in het hardlopen? Ben je al enige maanden op jezelf aan het trainen? Of wil je het hardlopen nu eens serieus oppakken? Het gehele jaar wordt je door professionele trainers begeleid in de opbouw naar meer. Na 10 tot 12 weken ben je in staat om onafgebroken 5 kilometer te lopen en kun je eventueel doortrainen voor de 10 kilometer! Zo is er ook een groep die zich gaan voorbereiden op het kunnen lopen van een marathon.

De hardloopgroep traint drie keer per week in en rond Wassenaar. Bij heel slecht weer kan er uit geweken worden naar sporthal de Schulpwei, wat tevens haar thuisbasis is. Er is hier voldoende gratis parkeergelegenheid. De loopgroep heeft in de sporthal een gezellig ruime kantine met bar, maar ook meerdere kleedkamers met douches en vergaderkamers. De trainingen starten op dinsdag en donderdag om 19.15 uur vanaf sporthal de Schulpwei. Op zondag starten we om 9.00 uur vanaf Bert Donnars zijn huis.

Lid worden? Vul het inschrijf formulier op de website in of stuur een mail naar loopgroep.de.wassenaarse.slag@ziggo.nl vervolgens kun je een maand lang gratis meedoen aan alle reguliere trainingen. Het inschrijfformulier moet alvast worden ingevuld in verband met verzekering. Het proeflidmaatschap gaat na een maand automatisch over in een regulier lidmaatschap. Het verenigingsjaar valt samen met het kalenderjaar. Basiscontributie voor recreanten € 100,= per jaar, inclusief inschrijving bij de Atletiekunie. Als je nu lid wordt betaal je € 50,= tot het einde van het jaar.

Meer informatie kunt u vinden op:
www.loopgroep-de-wassenaarse-slag.nl
Facebook: Loopgroep de Wassenaarse Slag

Tags

Wassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top