Blauw-Zwart sleept verdiend gelijkspel uit het vuur

14 september 20152 minute read

Wassenaar – Een punt meenemen uit een lastige uitwedstrijd tegen een goed voetballende tegenstander was het hoogst haalbare voor het team van UTS Abbink Logistiek & UTS Van der Geest Verhuizingen. Het eerste halfuur was de thuisclub het meest aan de bal en via hun zeer snelle rechtsback, die regelmatig opkwam en ook nog goede voorzetten afleverde, moesten onze verdedigers alle zeilen bijzetten om hen van het scoren af te houden.

Het waren het toch de Blauwen die uit een snelle tegenaanval een goede kans kregen, maar Guy van Vliet werd vrij grof gestuit en had best een penalty verdiend die scheidsrechter van der Ploeg echter niet gaf. Zoals meestal was het direct daarna aan de andere kant wel raak. Uit een vrije trap rand zestien meter werd het 1-0 voor de thuisclub. Blauw-Zwart ging nog feller spelen en er kwamen kansen. Een kopbal van Kim Theil werd uit het doel gekopt en een schot van Rick Hoogenboom belandde in het zijnet.

Na de rust had keeper Mike van Zonneveld een aantal knappe reddingen nodig om de schade verder te beperken. Reden voor trainer Jos v.d. Helm om wat te wisselen en zo het spel te verplaatsen. Rick Hoogenboom ging er uit voor Rick Terruwe en de licht geblesseerde aanvoerder Guy van Vliet werd vervangen door Martin Jasperse.
Blauw Zwart ging zette aan voor een slotoffensief en dit resulteerde één minuut voor het einde in een penalty na een handsbal van een verdediger van L.S.V.V. Zeer hard maar beheerst schoot Adrian Koziel de dik verdiende 1-1 binnen.

A.s.zaterdag thuis tegen de Football Factory. Aanvang 15.00 uur. Wij rekenen op veel supporters, want het jong team van UTS Abbink Logistiek & UTS Van der Geest Verhuizingen verdient alle steun.