Skip to content

De Wassenaarse Volleybal Vereniging speelt verder

30 oktober 20152 minute read

Wassenaar – Uitgerust van de herfstvakantie gaat de Wassenaarse Volleybal Vereniging haar tweede competitieronde in. Het Herenteam speelt a.s. vrijdag in sporthal De Schulpwei tegen de heren van Netwerk. Na de winst in de eerste (uit)wedstrijd tegen dit team (1-3) zijn er al weer verwachtingen voor deze wedstrijd. Zo staat op de site van de Nevobo een dikke 4-0 overwinning als prognose. En dat zou zo maar mogelijk zijn. De heren trainen hard en zijn er op gebrand dit seizoen in de top van haar poule mee te draaien. Dus we zijn benieuwd. Op de bok zit Peggy Verwey en teller is ondergetekende.

Het tweede Mixteam speelt op dezelfde avond tegen Aspasia 1. Deze tegenstander is niet onbekend en kan aardig volleyballen. Maar ook hier geeft de Nevobo op haar site een prognose van 3-1 in het voordeel van WVV. Na de 4-0 overwinning in de eerste wedstrijd zou dat mogelijk moeten zijn. Dus ook hier zijn we benieuwd naar het verloop van de komende strijd. Scheidsrechter is Ruud Meershoek en telster Annemieke Bollen.

Op deze avond zal Marjanne van der Velde weer mooie foto’s maken van de teams en de wedstrijden die weer in de krant en op de website van WVV komen.
Heeft u belangstelling kom dan eens kijken op vrijdag 30 oktober naar die mooie sport volleybal. De wedstrijden beginnen om half negen.

Heeft u ook zin om mee te spelen kom dan naar de trainingsavond van WVV op de woensdagavond in sporthal De Schulpwei, Dr Mansveltkade 1 in Wassenaar. Kom naar WVV en geniet van het volleyballen. Bewegen is heel belangrijk voor het lichaam.
De eerste vier trainingen zijn gratis. Bel voor info secretaris Ruud Meershoek, tel. 070 – 5119196 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl. Tot spoedig ziens.

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top