De eerste punten voor de Mix 1 van WVV

16 november 20152 minute read

Wassenaar – Verplaatsing van enkele wedstrijden was er de ooraak van dat pas afgelopen vrijdag de eerste competitiewedstrijd voor de Mix 1 van de Wassenaarse Volleybal Verniging werd gespeeld. Sporthal De Bloemerd te Leiderdorp, eerder het onderkomen voor een groot aantal vluchtelingen, was nu het toneel van de wedstrijd tegen Leython DC mix 2. Leython had al 2 wedstrijden gespeeld. Mede door de thuiswedstrijd zijn zij dus behoorlijk in het voordeel.
WVV moest er nog helemaal inkomen. Tel daar het feit bij op dat WVV een invaller in het team had dan is het niet onlogisch dat het beging voor de WVV-ers wat onwennig verliep.

Set één 25-15 winst voor Leython. De WVV mix 1 wist echter goed van zich af te bijten….en na lichte achterstand wisten zij een voorsprong op te bouwen en zowaar met 21-25 de winst te pakken. Beiden teams hielden elkaar in set 3 voorbeeldig in evenwicht. Leython wist evenwel de belangrijkste punten te scoren en won de set met het kleinst mogelijke verschil, 25-23.
De WVV-ers lieten dit niet op zich zitten. Zij rechten hunnen ruggen en ja hoor het WVV team meer een eenheid was geworden. Leython kreeg het moeilijk, zeer moeilijk. WVV wist een ruime voorsprong op te bouwen en gaf Leython geen schijn van kans meer. Set winst met de ruime cijfers van 12-25. Al met al wel een terecht 2-2 gelijkspel ook al waren de eindcijfers 83-88 in het voordeel van WVV.

A.s. vrijdag, 13 november, staan in sporthal De Schulpwei de volgende wedstrijden gepland: WVV Mix 1 – VCO 2 en WVV Mix 2 – Gemini Kangeroes Mix 2. Er wordt begonnen om 20:30 uur.

Ook volleyballen…. Sluit je aan bij een vereniging die bekend staat om haar sportiviteit en sociale instelling. De eerste vier opeen volgende trainingen zijn gratis. Bel voor info secretaris Ruud Meershoek, tel. 070 – 5119196 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.