Wisselend succes teams Wassenaarse Volleybal Vereniging

20 november 20152 minute read

Wassenaar – Afgelopen week speelden de teams van de Wassenaarse Volleybal Vereniging met wisselend succes een wedstrijd. Het WVV Herenteam speelde uit tegen Volcano 2. Twee gelijkwaardige teams en dat bleek ook uit de uitslag: 25-21, 20-25, 19-25 en 25-16, oftewel 89-87. Een leuke wedstrijd met afwisselend kansen en successen. Ook op de ranglijst in hun poule staan deze teams bij elkaar.

WVV Mix 1 speelde thuis tegen VCO 2. Op papier een tegenstander waarvan gewonnen kon worden. Maar dan moet je wel een beetje geluk hebben. En dat hadden de WVVers nou net niet. De eerste twee sets waren bepalend voor het verdere verloop van de wedstrijd. WVV trok steeds aan het kortste eind: 25-27 en 24-26. Daarna was het een mentale kwestie. Het team was uit de rails en dat bleef ook zo. Met 17-25 en 11-25 was een 0-4 nederlaag een feit.

Het WVV Mix 2 team, bestaande uit Elly, Jan R., Jeanne, Miranda, Peter, Robert en Wim, begon vol goede moed aan de thuiswedstrijd tegen Gemini Kangeroes 2 uit Voorschoten. In set 1 was het spel van WVV matig. Bij 20-20 kon het nog alle kanten uit, maar het werd 20-25 voor Gemini. Set 2 vertoonde een ander spelverloop. In een ware metamorfose freeweelde WVV moeiteloos naar een setwinst van 25-10! Uitblinker in deze set was Peter van der Geer. Om in set 3 weer te vervallen in oude fouten ondanks een prachtige smash van Elly van Weerlee: 19-25. Dat was toch niet nodig. In set 4 ging de strijd gelijk op tot aan 13-12. Daarna stoomde WVV door naar 23-17. Het werd nog even spannend, maar met 25-23 werd toch een gelijkspel bereikt door WVV. Dat kan beter!!

Wilt u ook volleyballen bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging? Kom dan op de woensdagavond naar sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade en doe mee. We beginnen om kwart over acht. De eerste vier trainingen zijn gratis. Info bij secretaris Ruud Meershoek, tel. 070-5119196 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl. Tot dan.