Skip to content

Waterpolowedstrijden WZK

30 november 20152 minute read

Wassenaar – WZK heren 2 speelde zaterdagavond 28 november tegen een plek lager geklasseerde Polar Bears 3 in zwembad De Peppel in Ede. Polar Bears 3 is een team dat gevormd wordt door een groot aantal ex-hoofdklassespelers. De eerste periode was wat aftastend en WZK kon redelijk in het spoor blijven. Alex Vlig scoorde 1-0, maar Rémon repareerde dit in de volgende aanval: 1-1. Er vielen wat p’tjes over een weer en Polar Bears ging daar het beste mee om. Wijnand moest nog twee keer vissen: 3-1.

De tweede periode voelde wat kanslozer aan. WZK kwam niet tot goede aanvallen. Noël Hoppener scoorde twee keer, voordat Mark met een mooie backworp wat terug kon doen: 5-2. De derde periode verdedigde Peter het goal. Helaas schrok Polar Bears daar niet van. Hoppener vond hierna nog drie maal het net en zo eindigde de derde periode in 11-2. Coach Joost probeerde voor de vierde periode het team nog een maal op te peppen om in ieder geval wat goals te maken. Dit lukte zowaar. Rémon en Mark verzorgden de productie. De wedstrijd eindigde in 13-6.

De WZK D-jeugd speelde thuis tegen Sassenheim. WZK ging goed van start en veroorzaakte een doelpuntenregen: 6x lag de bal er in bij de tegenstander. Met 6-1 begonnen de teams aan de 2e periode. De tegenstander wist zich nu veel beter te weren en zelf ook kansen te creëren. Met voor beide teams een doelpunt kwam de stand op 7-2. Keeper Jasper wist daarbij op fantastische wijze een schot te keren! In de 3e periode was het ook lastig om te scoren, de bal eindigde telkens op
de lat of paal! Toch wist WZK nog eenmaal te scoren: 8-2. Het laatste partje was erg leuk om te zien. WZK liet zich de voorsprong niet meer afpakken en de sportieve strijd werd beslist met 11-4 voor WZK . Er werd hartstikke goed gespeeld en samengewerkt . Iedereen had een aandeel in de winst. De doelpunten waren van Jens (4), Kai (2), Jille (2), Yonne (2) en Stijn. Dames 2 wint met 3-2. Tot nu toe heeft dit team elke thuiswedstrijd gewonnen. Het was een spannende wedstrijd, want de dames stonden 2-0 achter. Door doelpunten van Amanda, Shanna en Yvonne wisten de dames van WZK met de winst het bad te verlaten!

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top