maandag 27 mei 2019

S Sport

Goede generale Roxanne van Hemert

Wassenaar - Vanaf 22 januari t/m 24 januari zijn de Nederlandse schaatsers verzameld in Thialf, Heerenveen om te strijden om de Nederlandse titels Sprint en Allround. Ook de voor Team LottoNL Jumbo uitkomende Roxanne van Hemert verschijnt aan de start van het NK Sprint.

Bij het NK Sprint gaat het om een klassement over 2 x 500 en 2 x 1.000 meter. Afgelopen zaterdag reden de meeste deelnemers een trainingswedstrijd in Heerenveen. Roxanne reed daar een goede 500 meter. Haar race tegen Linda de Vries legde zij af in 39.63 sec. Deze tijd was slechts 0,01 seconde van haar persoonlijk record, dat dateert van 5 december 2015.

Deze tijd is natuurlijk een prima opsteker voor zo’n belangrijk toernooi. De wedstrijd is te volgen via www.nos.nl. De start van het sprinttoernooi is op vrijdag en zaterdag omstreeks 14.55.

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief