zondag 23 februari 2020

E Events

Grieks restaurant ‘Eleni’ wint horeca prijs!

Maandag 11 januari 2016 vond in het fascinerende Corpus Congres Centrum (nabij transferium Leiden ‘het Schouw’) de feestelijke Award Uitreiking van de Verkiezing van het Leukste Restaurant plaats. In CORPUS beleef je normaal gesproken in 55 minuten een spectaculaire 'reis door de mens', deze avond stond helemaal in het teken van de verzorging van de inwendige mens; landelijke horeca bedrijven streden om de titel ‘leukste restaurant’.

De Vote Company had de handen ineengeslagen met Stichting Pink Ribbon, Makro, Vakblad gastronomie en Horecavisier om deze verkiezing te organiseren. De presentatie was in handen van model, presentator en ondernemer Kim Kütter (Miss. Overijssel en daarna Miss Universe Nederland 2002).

Voor Grieks restaurant ‘Eleni’ Wassenaar was het dubbel feest, zij vielen maar liefst twee keer in de prijzen, de eerste plaats voor het leukste restaurant van Wassenaar en een fraaie tweede plaats voor het leukste restaurant van Zuid Holland!

De Wassenaarse horecaondernemer en kok Christos Raptopoulos was er samen met zijn charmante vrouw Alexandra, kok Giannhs Miskos en gastvrouw Athina Domanou om de prijzen in ontvangst te nemen. Het was een mooie waardering voor jarenlang werken aan gastvrijheid en kwaliteit.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief