vrijdag 25 juni 2021

E Events

Wassenaarse Vakantiekampen 2016

Wassenaar - Het jaar 2016 is begonnen en dat betekent dat wij, van het WVK (Wassenaarse Vakantiekampen) weer druk bezig zijn met de voorbereidingen voor een spannend kamp. U kunt vanaf nu uw kind opgeven voor een weekje kamp. Dit vindt plaats in de zomervakantie van zaterdag 6 augustus tot en met zaterdag 13 augustus 2016. Het thema is natuurlijk nog een groot geheim maar de vrijwilligers van het WVK weten zeker dat het wederom een spannend avontuur gaat worden.

Op kamp naar ‘t Gooi
Het WVK is bedoeld voor kinderen vanaf eind groep 3 tot en met groep 8. Ondanks dat er in de naamgeving gerefereerd wordt aan Wassenaar, bereikt het WVK-kinderen van ver buiten de Wassenaarse grenzen. Kortom, neven, nichten, vriendjes en vriendinnen, iedereen kan mee. Ieder jaar blijkt na het kamp dat het avontuur dat de kinderen hebben beleefd, ook in boekvorm bestond. Vele boeken zijn de afgelopen jaren aan bod geweest. Het kamp start met de onvermijdelijke busreis in de luxe touringcar. Het kamphuis is altijd gelegen in een bosrijke omgeving. Dit jaar naar de hei bij Huizen.

Dreamteam maakt dromen waar!
Al jaren wordt dit kamp begeleid door een ervaren team dat weet hoe je een gezellige sfeer en spannend avontuur kunt maken. De WVK hechten grote waarde aan de inzet en betrouwbaarheid van de leiding. Om deze betrouwbaarheid te waarborgen, wordt bij aanstelling van iedere leiding aan het begin een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) opgevraagd bij de gemeente. Zo zorgt het team ervoor dat alleen de juiste enthousiaste mensen tot het team behoren. U als thuisblijver kunt het avontuur dat de kinderen beleven volgen via een de weblog waarop elke dag nieuwe foto’s en verhaaltjes worden geplaatst. Uiteraard zijn de verhalen die ze na een week aan u vertellen nog mooier! Als u uw kind nog in januari aanmeldt voor ons kamp betaalt u door een korting slechts 109,- euro (all in) per opgegeven kind. Vanaf 1 februari betaalt u de kampprijs zoals deze voor dit jaar is berekend: 114,- euro (all in).

Wacht dus niet langer
Geef uw kind nu al op voor het avontuur van 2016. Aanmelden kan heel eenvoudig door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen met: 06-20101026 (Mark Koppers). U dient binnen twee weken na de bevestiging, welke u van ons ontvangt, het bedrag over te maken. Mocht een betaling is één, een probleem zijn, neemt u dan even contact met ons op door genoemd nummer te bellen. U kunt hier ook terecht voor specifieke vragen en informatie. Ook kunt u ons bezoeken via: www.vakantiekampen.tk en Facebook, daar zoekt u op Wassenaarse Vakantiekampen.