Skip to content

Lente Vreugdtoernooi Wassenaarse Volleybal Vereniging

18 maart 20162 minute read

Wassenaar – Op zaterdag 16 april 2016 houdt de Wassenaarse Volleybal Vereniging het LENTE VREUGDTOERNOOI 2016 Dit toernooi wordt voor de vijfde keer georganiseerd. Het wordt gehouden in sporthal De Schulpwei aan de Dr Mansveltkade 1 in Wassenaar. Van 13 tot 17 uur zullen weer vele enthousiaste sporters en sportsters de volleybalsport beoefenen. De inschrijving voor dit toernooi is reeds gestart. Het toernooi staat open voor (mix) recreanten beginners 15+ en (mix) recreanten gevorderden 15+ van verenigingen, instellingen en bedrijven.

Er hebben zich reeds vele teams aangemeld. En vol is vol dus wees er snel bij.
Aanmelding kan bij Peggy Verwey per e-mail pverwey2@ziggo.nl.
De deelnamekosten bedragen € 30,00 per team. Gaarne vooraf overmaken op rekening ING NL02 INGB 0000416793 ten name van de Wassenaarse Volleybal Vereniging, onder vermelding van teamnaam. De inschrijving sluit op 10 april 2016.
Kom dus op zaterdag 16 april 2016 naar sporthal De Schulpwei met jouw team en geniet van een heerlijke volleybalmiddag.

Competitie
Naast het grandioze kampioenschap van WVV Mix 2 is ook het herenteam van WVV op weg naar het kampioenschap. De heren spelen aanstaande vrijdag uit tegen het herenteam van Waterlanders 1. Bij winst is het nog niet zeker dat de bloemen kunnen worden uitgereikt. De achtervolgende teams van Volcano 1 en 2 staan namelijk op korte afstand. Maar de WVV heren gaan er vol voor en zullen de kans om kampioen te worden niet laten lopen.
Het WVV Mix 1 speelt op dezelfde dag thuis tegen UtopiaZ 2. Zij zullen er alles aan doen om deze wedstrijd te winnen. Aan hun inzet zal het niet liggen.

Programma: vrijdag 18 maart Waterlanders 1 tegen WVV Heren en WVV Mix 1 in sporthal De Schulpwei tegen UtopiaZ 2, aanvang 20.30 uur.

De Wassenaarse Volleybal Vereniging mag zich verheugen in een behoorlijke toeloop van nieuwe leden. Dus als je ook plannen in die richting hebt sluit je dan nu aan en kom lekker volleyballen. De trainingsavond is op woensdag van 20.15 tot 21.45 uur in sporthal De Schulpwei, Dr Mansveltkade 1 in Wassenaar. De eerste vier trainingen zijn gratis. Info bij secretaris Ruud Meershoek, tel. 070-5119196 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.spor

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top