Skip to content

Grandioos Volleybal Toernooi bij WVV

24 april 20162 minute read

Wassenaar – Een groot aantal volleybal liefhebbers verzamelden zich in sporthal De Schulpwei voor het Lente….Vreugd Toernooi van de Wassenaarse Volleybal Vereniging.
Voor alweer de 5e keer nam WVV de organisatie voor haar rekening van dit door de deelnemers als buitengewoon gezellig en sportief gekwalificeerd toernooi. Verdeeld over de poules ‘gevorderden’ en ‘beginners’ werden in een gestaag tempo op 4 volleybalvelden de wedstrijden gespeeld.

De teams met o.a. de ludieke namen als Kroonjuwelen, Fifties, Klimroos, Tulips en All-stars waren bijzonder aan elkaar gewaagd. Met nog één ronde te spelen waren er nog meerdere gegadigden voor de eindoverwinning. Nadat de ‘kruitdampen’ van de laatste wedstrijden waren opgetrokken kon de balans worden opgemaakt. Het waren uiteindelijk bij de gevorderden: 1e) Hupsakee (LDC) en 2e) Lentegroen (WVV 1) en bij de beginners: 1e) GZB 1 en 2e) Tulips (WVV) die er met de door RE/MAX-Wim Lemckert gesponsorde prijzen vandoor gingen. Zo werden de winnaars van de 2e prijs verrast met een gehaakt hartje/sleutelhanger die ten behoeve van de Roparun sponsoractie (een fiets/loop run van Parijs naar Rotterdam) vervaardigd zijn. Vervolgens werden de WVV-ers Peggy Verweij en Ger van Weerlee die het merendeel van de organisatie voor hun rekening genomen hebben op hun beurt door WVV-voorzitter Erik Gijsbers verrast met eveneens een bloemenhulde.

De mix 1 van de Wassenaarse Volleybal Vereniging met o.a. aanvoerder Peggy Verweij moest de avond ervoor nog een competitiewedstrijd afwerken. In Oegstgeest was VCO mix2, die 4 plaatsen hoger op de ranglijst staat, de tegenstander. Het kon dus weleens een pittige wedstrijd worden. Helaas is het spelsysteem dat WVV momenteel speelt er nog onvoldoende ingeslepen om op routine de wedstrijd te spelen. Daarbij waren de WVV-ers in set 1 en 2 ook nog niet goed bij de les wat resulteerde in 25-17 en 25-13 setverlies. In set 3 ging het allengs beter. Uiteindelijk werd de set met 25-27 binnengesleept. Set 4 zou ongeveer hetzelfde resultaat (moeten) kunnen opleveren. Jammer genoeg was VCO nipt iets beter. Setverlies met 25-23 en de wedstrijd met 3-1.

Ook Volleyballen? WVV gaat dit seizoen met de trainingen door tot eind mei en wel op de woensdagavonden vanaf 20:15 uur in sporthal De Schulpwei.
Kom gewoon langs en doe mee of bel voor info secretaris Ruud Meershoek tel. 070-5119196 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl

Tags

VolleybalWassenaarWVV
Gerelateerde artikelen
Back To Top