donderdag 04 juni 2020

A Algemeen

Word Vrijwilliger! Week 17 2016

Wassenaar - Als vrijwilliger breng je vaak net dat beetje extra dat het verschil maakt. Bij je club of vereniging, in je buurt of op school, in de zorg voor mens, dier en natuur, bij hulpverleners zoals brandweer, politie en reddingsbrigade, op het gebied van cultuurbehoud, bij de organisatie van evenementen, voor goede doelen en nog veel meer. Dat geeft voldoening en daar halen vrijwilligers weer energie uit. Samen maken we dingen mogelijk die anders door gebrek aan geld en/of mankracht niet van de grond zouden komen. Bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar vind je steeds zo’n 100 uitstaande vacatures in het vrijwilligerswerk in Wassenaar e.o. Ga vrijblijvend langs en ontdek de vrijwilliger in jezelf.

Een greep uit het aanbod:
* Handige man of vrouw met culturele interesse (vacaturecode L 013): Kom jij het klussenteam van Museum Voorschoten versterken als “handyman” bij o.a. de op- en afbouw van tentoonstellingen en andere klussen in het museum?
* Bij het Van Ommerenpark kan men versterking gebruiken bij de begeleiding van de bewoners tijdens het ontbijt in de ochtenduren (vacature A 072) en eveneens zoekt men versterking bij de dagopvang, waar je zorgt voor structuur door spelletjes, wandelen, koffie schenken enz. (vacaturecode A 099). Je maakt een wereld van verschil.
* Voor de Fietsenwerkplaats van de Vrijwilligerscentrale (opknappen van tweedehands fietsen en reparaties voor mensen met een smalle beurs) zijn we op zoek naar versterking. Welke handige man of vrouw komt ons team fietsenmakers versterken?

Meer informatie over deze en andere vacatures vind je op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl Of bel of ga langs bij de Vrijwilligerscentrale Wassenaar, het steunpunt voor vrijwilligerswerk in ons dorp van ma t/m vr van 09.30-12.00 uur. Emailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijwilligerspashouders opgelet

Korting op vertoon van je pas bij 100 aanbieders (winkels en bedrijven) in Wassenaar en omgeving. Bijv. bij Kaas en Zo, De Wassenaarse Viswinkel, Koetshuys Kaas, De Lekkerbek-king, Marius Jouw Wijnvriend, Luciano’s, Eko Plaza en The Perfect Taste. Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl voor het volledige aanbod. Hier vind je ook de voorwaarden voor het aanvragen van een vrijwilligerspas.

Zet je favoriete Wassenaarse vrijwilliger in het zonnetje

Heb jij al jouw favoriete Wassenaarse vrijwilliger aangemeld voor een van de 2 vrijwilligersprijzen die Wassenaar jaarlijks uitreikt, de prijs voor “Wassenaars Vrijwilliger van het Jaar 2016” en de “Make a Difference Award 2016” voor jonge vrijwilligers en jeugdcommissies? Kijk op www.vrijwilligerscentralewassenaar.nl voor de voorwaarden en het aanmeldformulier. Je hebt tot 1 juli de tijd om jouw kandidaat, met redenen omkleed, aan te melden.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief