dinsdag 21 mei 2019

E Events

Informatieavonden IVN Natuurgidsen

Wassenaar - Op dinsdagavond 7 en 28 juni is er een informatieavond over de IVN Natuurgidsencursus in het MEC Zuiderpark (Milieu Educatief Centrum) tegenover de stadsboerderij, ingang Vreeswijkstraat.

Tijdens deze avond kom je van alles te weten over de nieuwe Natuurgidsencursus van IVN Den Haag, die in september van start gaat op de dinsdagavond en duurt tot juni 2018.

Heb je al enige kennis van de natuur en heb je interesse om actief te zijn in de natuur en anderen hiervoor enthousiast te maken, kom dan je licht eens opsteken op een van de informatieavonden. We beginnen om 20 uur en inloop met koffie en thee is vanaf 19.30 uur.

Kijk voor alle details en informatie op de www.ivndenhaag.nl

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief