zondag 17 februari 2019

E Events

Previous Next

Vakantiekamp keert terug uit Katoren

Wassenaar - Afgelopen zaterdag zijn alle helden van de Wassenaarse Vakantiekampen uit Katoren weder gekeerd. In één week tijd hebben de kinderen ervoor gezorgd dat Stach tot koning is gekroond. Dit hebben zij voor elkaar gekregen door hem te helpen met onmogelijke opdrachten van een aantal ministers. Zo hebben zij de burgemeester van Smook geholpen de gevaarlijke Draak te verslaan en hebben zij het dorp Uikemene bevrijd van de schuivende kerken! Na dit fantastische avontuur zwaaiden de leiding van het Wassenaarse Vakantiekamp deze helden weer uit en hopen op een volgende ontmoeting.

Een aantal van deze mooie gebeurtenissen zijn terug te vinden op de weblog van de Wassenaarse Vakantiekampen, op vakantiekampen.tk. Hier is ook informatie te vinden over aankomende kampen en de wijze van inschrijven. Voor vragen kunt u bellen met: 06 20101026 of mail ons op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wilt u persoonlijk kennismaken met de Wassenaarse Vakantiekampen en wat zij doen? Dan kunt u de aankomende reünie van het afgelopen kamp bezoeken op a.s. 8 oktober. Nadere informatie over deze reünie zal worden gedeeld op de hierboven vermeldde weblog. Op deze avond zal de kampfilm worden vertoond en nagepraat over alle belevenissen.