zondag 21 juli 2019

E Events

Open avond edelsmeden

Wassenaar - Maak kennis met de boeiende hobby van het edelsmeden. De Leidschendamse meester goudsmid Frans Penning organiseert op maandagavond 12 september 2016 een open avond edelsmeden. In het ruim ingerichte atelier van Frans Penning in Leidschendam wordt ter introductie van de nieuwe cursus Edelsmeden deze informatieve avond gehouden.

Geïnteresseerden kunnen op ieder niveau kennis maken met deze enerverende hobby of zelfs meer. Ook het ontwerpen en smeden van eigen sieraden behoort tot de mogelijkheden. De cursus Edelsmeden, die start op maandag 19 september, is zowel voor beginners als voor gevorderden.

Edelsmid Frans Penning organiseert sinds 1973 cursussen en begeleidt de cursisten individueel. Het atelier is voorzien van het nodige professionele gereedschap waarmee alle denkbare technieken op het gebied van edelsmeden kunnen worden uitgevoerd. Naast de cursus worden ook workshops Mokumé Gané, zilvergieten, granuleren en het zetten van stenen georganiseerd.

Het atelier van edelsmid Frans Penning is gevestigd in Leidschendam op Bedrijventerrein Oostvlietweg, Oostvlietweg 19 A, ingang De Star, net voorbij de Kringloopwinkel van Het Goed. De open avond is van 19.00 tot 21.00 uur. Een folder met meer informatie over de cursus Edelsmeden kan worden aangevraagd via het inspreken van uw gegevens op telefoonnummer 070 - 320 06 63.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief