dinsdag 16 augustus 2022

S Sport

De Oude Eik Masters weer groot succes

Wassenaar - Zaterdag was het eindelijk zover, de beslissende dag van ‘De Oude Eik Masters’. Zoals gedurende eigenlijk het hele twee weken durende onderlinge toernooi waren de weergoden zeer gunstig gezind. Er vielen wel wat druppels op de smashcourt-velden, maar dat kwam doordat de strijdende parijen elkaar werkelijk niets cadeau wensten te geven. De overwinning moest ten koste van veel zweet veroverd worden.

Van bloed en tranen was gelukkig geen sprake, de sfeer was zoals altijd aan het Ammonslaantje weer opperbest. Het toernooi was, met dank aan alle sponsoren en vrijwilligers, grandioos georganiseerd door de toernooicommissie, voor spelers van alle leeftijden en speelsterktes. Zelfs voor hen die zich niet in het sportieve strijdgewoel stortten was er volop te genieten op het feestelijk aangeklede tennispark. Allereerst door het kijken naar de verschillende wedstrijden.

Maar ook door de heerlijke maaltijden van Food Souldiers op de vrijdagavonden, de goed bezochte Pubquiz en de afsluitende barbecue. Al met al kan iedereen tevreden terugkijken op een geslaagd toernooi, maar het meest tevreden zijn natuurlijk de winnaars.

Bij de vrouwen was dat voor de derde keer op rij Martine Boheur. Ook bij de heren was er sprake van een prolongatie van de titel, net als vorig jaar was Mark Kathmann de sterkste van allen. Beide van harte gefeliciteerd!

Volgend jaar weer twee weken genieten.