maandag 27 mei 2019

E Events

Oostdorp Frightnight 2016

Wassenaar - Op vrijdagavond 28 oktober wordt de wijk Oostdorp weer in griezelige duisternis gedompeld. Uit allerlei hoeken en gaten zullen spoken, geesten, weerwolven, vampiers, monsters en ander gespuis zich weer onder de mensen wagen om hen de stuipen op het lijf te jagen. Oftewel: Oostdorp FrightNight is aangebroken.

De start van de ‘Trick or Treat’ tocht is dit jaar vanuit het nieuwe onderkomen van Buurtvereniging O&O, aan de dr. Mansveltkade 9. Vanaf 1 oktober zijn weer speciale polsbandjes te koop voor kinderen die willen meedoen aan de Trick or Treat tocht door de wijk. De polsbandjes kosten 1 euro per stuk en zijn uitsluitend verkrijgbaar bij ‘Feest ByMieZ’, Oostdorperweg 18 (dus niet aan de zaal) Hier kun je ook terecht voor allerlei Halloween kostuums, maskers, decoraties etc. Geen inschrijving betekent geen polsbandje en dus geen toegang in het Buurtcentrum. Zonder polsbandje wordt ook geen snoep uitgedeeld.

Zorg dus dat je er op tijd bij bent!

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief