De Volleyballers van WVV spelend in nieuw tenue hebben wisselend succes

17 oktober 20163 minute read

Wassenaar – De wedstrijdspelers/sters van de Wassenaarse Volleybal Vereniging spelen dit seizoen in een nieuw tenue. Dankzij een flinke donatie van Makelaardij RE/MAX is het mogelijk dat de WVV spelers/sters dit seizoen in hun nieuwe tenue er ‘spic en span’ uitzien. De tekst, WVV vignet en rugnummers op het shirt zijn foutloos aangebracht door “Marlaine”.

De Mix 1 van WVV hadden echt wel recht op een gelijkspel maar moesten zich helaas tevreden stellen met één punt. Zij speelde, getooid dus in hun nieuwe out fit, afgelopen vrijdag hun eerste wedstrijd dit seizoen tegen Utopia uit Zoeterwoude. Utopia wist WVV vorige seizoen telkens ruim te overwinnen maar nu waren de WVV-ers beter bij de les. Zo wist WVV in set één, door een paar mooie blokkeringen van Rik Vos, tot 16-16 gelijke tred met Utopia te houden. Echter op dat moment was het toch Utopia die, door een betere aanval, de set naar zich toe trok; 20-25. Set 2 werd de entree van Roy Zoetemelk. Voor het eerst in zijn korte lidmaatschap verdedigde hij de WVV kleuren. En al gauw scoorde hij bij 3-6 zijn eerste punt. WVV wist, mede daardoor, ook nu de score in evenwicht te houden. Na 19-19 werd het zelfs 22-19 voor WVV. Utopia echter vocht zich weer naast en voorbij WVV, 22-25. In set 3 wist WVV een voorsprong van 22-17 op te bouwen. Jammer genoeg wisten ze het ook nu niet vast te houden. Het werd reuze spannend dat wel maar WVV trok aan het kortste eind. Setverlies met 23-25. En dan set 4… Wat een onvoorstelbaar verschil met de voorgaande 3 sets. Plots klopte vrijwel alles bij WVV. Aanvallend maar ook verdedigend stond WVV op de juiste plaatst. Utopia benutte alle time out’s maar WVV was zoals dat zo mooi heet ‘vol op drift’. Bij 19-10 voor WVV zag Utopia de bui al hangen..dat gaan wij niet meer inhalen. WVV maakte de set vakkundig af. 25-12 setwinst. Een 1-3 verlies voor WVV maar vreemd genoeg de punten optellende, 90-87 in het voordeel van WVV.

Alle 4 de wedstrijdpunten waren er in de eerste wedstrijd van dit seizoen wel voor de heren 1 van de WVV. Of dat te maken had met het nieuwe tenue zal wel een vraagteken blijven maar de heren speelden de ‘sterren van de hemel’ Met de setstanden 25-21; 25-16; 25-20 en 15-25 waren de heren van Timios een maatje te klein voor de kampioenen van vorig seizoen.

Ook volleyballen bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging? Kom eens kijken op de training in sporthal De Schulpwei. Je kunt ook direct meedoen met die training op de woensdagavond van 20.15 tot 21.45 uur. Je mag vier keer gratis meetrainen. We kijken naar je uit!