zondag 17 februari 2019

E Events

Kapotte spullen te repareren? Kom naar het Repair Café Wassenaar!

Wassenaar - Woensdag 9 november van 13.30 tot 16.00 uur bij Gemiva-SVG Warenar. Koffiezetapparaten, waterkokers, lampen, broodroosters, stofzuigers, CD spelers, kleding, textiel, speelgoed...kapot? Bij het Repair Café helpen we uw spullen aan een duurzamer leven.

Een team deskundige medewerkers staat met raad, daad en gereedschap voor u klaar. U blijft wel zelf verantwoordelijk voor het resultaat. Thee of koffie is verkrijgbaar tegen kostprijs en we vragen een vrijwillige bijdrage voor de hulp. U vindt ons in de zaal van Gemiva-SVG Warenar. De ingang is aan de linkerzijde van theater de Warenar, aangegeven met Repair Café affiches.

Het Repair Café is elke 2e woensdag van de maand, volgende keer op 14 december. We kunnen ook wel weer nieuwe teamgenoten gebruiken. Wilt u ons komen versterken bij de entree administratie of de technische tafels? Dan graag een berichtje naar Mechteld Nije, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..