zaterdag 25 mei 2019

E Events

Zondag 18 december kerstkoffie bij Vrijzinnigen NPB Wassenaar

Wassenaar - Zondag 18 december om 10.30 uur is er de jaarlijkse kerstkoffie bij de Vrijzinnigen NPB Wassenaar, de opmaat voor de kerstvieringen. In een ongedwongen sfeer worden er mooie kerstverhalen verteld, bekende kerstliederen gezongen en is er een kort kerstspel voor de allerkleinsten. De tafels zijn feestelijk gedekt met allerlei kerstheerlijkheden.

Dit jaar is het thema ‘geen stille nacht?’. We zingen altijd Stille Nacht met kerst, maar was het op kerstavond echt zo stil? Deze gezellige morgen in kerstsfeer is voor iedereen: jong en oud. De kinderen mogen verkleed komen als herder, Maria, Jozef, engel of als schaapje.

Voor informatie over de kerstdiensten: zie elders in de blad of onze website: www.npbwassenaar.nl
Lange Kerkdam 46 te Wassenaar

Advertorial

Monuta 500px

Bijzonder afscheid regelen?

Het voorbereiden van een uitvaart is een emotioneel traject. In een relatief korte tijd moet er veel geregeld worden. Een periode waarin eigenlijk tijd en aandacht voor het verlies centraal moet staan. Bij Monuta proberen we het traject zo prettig en waardig mogelijk te laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring helpen wij u graag in deze moeilijke periode. We nemen u de zorg uit handen, zodat u rustig afscheid kunt nemen. Lees meer.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief