Teams Wassenaarse Volleybal Vereniging Winterkampioen

22 december 20162 minute read

Wassenaar – Afgelopen vrijdag speelden het Herenteam en het Mix 2 team van de Wassenaarse Volleybal Vereniging in sporthal De Schulpwei een wedstrijd.

Het WVV mix 2 team kreeg alleen in de vierde set van tegenstander Gemini Kangeroes 2 uit Voorschoten enige tegenstand. De eerste set ging via een snelle voorsprong met 18-5 en 25-12 naar de WVV-ers. Ook set twee was al even snel een prooi voor de WVV Mixers: 25-17. In de derde set leek er meer tegenstand van Gemini te komen. De score bleef aanvankelijk aardig in evenwicht. Tegen het einde maakten de WVV-ers via 19-13 toch weer rap een einde aan deze set: 25-17.

En dan set 4. Zoals gezegd met enige tegenstand van Gemini. WVV keek na een 10-10 tussenstand zowaar tegen een achterstand van 15-19 aan. Maar goed serveren van Giselle Dimaiwat en een goede aanval van Marcel v.d. Velde en Wim Lemckert zorgden ervoor dat WVV bij 21-20 alweer op voorsprong stond. En na een toch nog spannend slot bracht de geleverde inspanning een 25-22 setwinst op het scorebord en een 4-0 wedstrijdwinst. Het WVV Mix team 2 staat hierdoor ongeslagen aan kop van de ranglijst en is daarmee winterkampioen met niet alleen de meeste wedstrijdpunten maar ook met de meeste setpunten.

Ook het Herenteam won zijn wedstrijd met 4-0. Setstanden waren 25-13, 15, 20 en 12. Ook dit team is daarmee winterkampioen en heeft eveneens de meeste wedstrijdpunten en setpunten verzameld.

Programma: De WVV teams gaan nu van een welverdiende kerstvakantie genieten. Zij komen met alle leden weer in actie op woensdag 11 januari 2017. Dan begint om 19.00 uur het WVV- Olieballentoernooi. Iedereen die graag een balletje wil slaan is van harte welkom op dit gezellige toernooi. Verdere programma: donderdag 12 januari 2017 InUpGo 1 tegen WVV Mix 2 en op vrijdag 13 januari 2017 in sporthal De Schulpwei, aanvang 20.30 uur, WVV Mix 1 tegen Gemini Kangeroes 1 en WVV Heren tegen Timios 1.

Begin het nieuwe jaar goed en kom volleyballen bij de Wassenaarse Volleybal Vereniging. Lekker bewegen in een flitsende sport.
De training is op de woensdagavond vanaf 20.15 tot 21.45 uur (behalve op 11 januari 2017, zoals hiervoor vermeld.) Kom met je sportkleding en train meteen mee. Je mag vier keer vrijblijvend meetrainen. Nadere info bij secretaris Ruud Meershoek tel. 070-5119196 of kijk op www.wvv-wassenaar.nl.