zaterdag 17 augustus 2019

K Kunst & cultuur

Nieuwjaarsconcert Excelsior 15 januari

Wassenaar - Het is al bijna weer zover: het traditionele Nieuwjaarsconcert van muziekvereniging Excelsior in theater De Warenar. Net als vorig jaar zullen er twee Nieuwjaarsconcerten in de Warenar worden gegeven, zodat iedereen die wil, kan komen luisteren. De twee concerten vinden plaats om 13.00 uur en 16.00 uur.

De concerten hebben een korte pauze en natuurlijk de elementen die bij een Nieuwjaarsconcert van Excelsior horen: fijn in het gehoor liggende muziek, een goede solist, een toast op het nieuwe jaar en oliebollen. De solist dit jaar is de 17-jarige Nathan Schaumann, leerling aan de American School of the Hague. Hij is een jong talent op piano en zal met Excelsior het beroemde Rhapsody in Blue ten gehore brengen. Verder zal Excelsior u onder meer trakteren op heerlijke lichtvoetige Weense muziek, zodat u het nieuwe jaar vrolijk kunt beginnen.

Kaarten voor het concert kosten € 12,50 per stuk en zijn te koop bij Boekhandel De Kler in de Langstraat of te bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wassenaarse Slag LIVE

Populair Nieuws

Meld u aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief