zondag 17 februari 2019

A Algemeen

Wassenaarse Vakantiekampen 2017

Wassenaar - Het jaar 2017 is alweer een maand onderweg en dat betekent dat wij, van het WVK (Wassenaarse Vakantiekampen) weer druk bezig zijn met de voorbereidingen voor een spannend kamp van 2017. U kunt uw kind weer opgeven voor een weekje kamp. Het kamp vindt plaats in de zomervakantie van zaterdag 5 augustus tot en met zaterdag 12 augustus 2017. Het thema is natuurlijk nog een geheim, maar de vrijwilligers van het WVK weten zeker dat het weer een spannend avontuur gaat worden.

Het kamp
Het WVK is bedoeld voor kinderen vanaf eind groep 3 tot en met groep 8. Ondanks dat er in de naamgeving gerefereerd wordt aan Wassenaar, bereikt het WVK kinderen van ver buiten de Wassenaarse grenzen. Kortom, neven, nichten, vriendjes en vriendinnen, iedereen kan mee, aldus deze organisatie. Ieder jaar blijkt na het kamp dat het avontuur dat de kinderen hebben beleefd, ook in boekvorm bestond. Vele boeken zijn de afgelopen jaren aan bod geweest. Het kamp start met de onvermijdelijke busreis in de luxe touringcar. Het kamphuis is altijd gelegen in een bosrijke omgeving, wat natuurlijk één van de belangrijke ingrediënten is van een onvergetelijke week.

Wie organiseren het kamp?
Al jaren wordt dit kamp begeleid door een ervaren team dat weet hoe je een gezellige sfeer en spannend avontuur kunt maken. De WVK hecht grote waarde aan de inzet en betrouwbaarheid van de leiding. Om deze betrouwbaarheid te waarborgen, wordt bij aanstelling van iedere leiding aan het begin een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aangevraagd bij de gemeente. Zo zorgt het team er voor dat zo alleen de juiste enthousiaste mensen tot het team behoren. U als thuisblijver kunt het avontuur dat de kinderen beleven volgen via een de weblog waarop elke dag nieuwe foto’s en verhaaltjes worden geplaatst. Op deze manier beleeft u het avontuur thuis mee en ziet u wat de kinderen meemaken. Uiteraard zijn de verhalen die ze na een week aan u vertellen nog mooier!
Als u uw kind nog in februari aanmeldt voor ons kamp betaald u slechts 109,- euro (all in) per opgegeven kind. Vanaf maart betaald u slechts 114,- euro (all in).

Wacht dus niet langer en geef u nu al op voor het avontuur van 2017. Aanmelden kan heel eenvoudig, mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel: 06-14465644 (Michelle Pronk). U dient binnen twee weken na de bevestiging, welke u van ons ontvangt, het bedrag over te maken. Betaling in termijnen is op aanvraag ook mogelijk. U kunt hier ook terecht voor specifieke vragen en informatie. U kunt ons ook bezoeken via: www.vakantiekampen.tk en Facebook, daar zoekt u op Wassenaarse Vakantiekampen.